ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.........

Κωλοτούμπα 1: Ο Σαμαράς, μετά από λίγους μήνες, υπερψηφίζει το μνημόνιο, και συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας για να διασφαλίσει την εφαρμογή του σωτήριου αυτού πονήματος.
Κωλοτούμπα 2: Διαγράφει, παράλληλα, τον Καμμένο (και άλλους 20), γιατί καταψήφισε το μνημόνιο.
Κωλοτούμπα 3: Η Ντόρα, που διαγράφηκε επειδή ψήφισε ναι, καλεί τους νεοδιαγραφέντες, που διαγράφηκαν επειδή ψήφισαν όχι, να έρθουν στο ολοκαίνουριο μέτωπο, που διαβεβαίωνε πως δεν ήταν κόμμα, αλλά ένα πατριωτικό forum.
Κωλοτούμπα 4-825: Το ολοκαίνουριο μέτωπο έγινε κόμμα. Και θα άλλαζε τον κόσμο, θα ήταν για πάντα στις επάλξεις ενάντια στον δικομματισμό για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Αλλά, όχι, ο σοφός Αντώνης καλεί τους πάντες σε μια κεντροδεξιά πανστρατιά για να σωθεί η χώρα (όπου χώρα βάζετε την λέξη «κόμμα») και έτσι η ορκισμένη εχθρός του επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία. Φτου-φτου μια Ντόρα! Κι όχι απλώς επιστρέφει, αλλά διαλύει επισήμως την ΔΗ.ΣΥ. γιατί σε περίπτωση που βγει πρώτη στις εκλογές η ΝΔ θα χάσει ως συνδυασμός παρατάξεων το extra bonus στο Tetris. Έτσι, η Ντόρα η Εξερευνήτρια, αφού εξερεύνησε και βρήκε ότι την θέλει το 1% της Ελλάδας, γύρισε εκεί που δεν θα φανεί ότι δεν την θέλει το 99%, δηλαδή στον δικομματισμό που τόσο σιχαινόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως είπε και κάποιος στο Twitter άλλωστε, η Ντόρα έκανε ό,τι θα έκανε μια γυναίκα που έμεινε άνεργη: Κατέβηκε στη Συγγρού.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.