Αυτά τα πολιτικά "πτώματα".!

. Nέα γραπτή δήλωση εξέδωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου με την οποία απαντά στην ανακοίνωση διαγραφής του από το ΠΑΣΟΚ και αφήνει αιχμές για τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

"Λυπάμαι που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σπεύδει να αποδώσει ευθύνες για τυχόν αλλοίωση της "λίστας Λαγκάρντ" σε εμένα προσωπικά", αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Παπακωνσταντίνου στην δήλωσή του.
"Αν η λίστα έχει πράγματι αλλοιωθεί, και πολύ περισσότερο με την αφαίρεση... συγγενικών μου προσώπων, θα πρέπει η Δικαιοσύνη και οι διωκτικές αρχές να διερευνήσουν άμεσα ποιος είχε το κίνητρο να κάνει μια τόσο χοντροκομμένη αλλοίωση με στόχο την ενοχοποίησή μου.Και επιτέλους, πρέπει να απαντηθεί το γιατί σταμάτησε η έρευνα που είχα ζητήσει για τα ονόματα στη "λίστα Λαγκάρντ" από τη στιγμή που έφυγα από το υπουργείο Οικονομικών» καταλήγει στη δήλωσή του ο πρώην υπουργός Οικονομικών", τονίζει. (enikos.gr)
Αν και η παραπάνω δήλωση Παπακωνσταντίνου, εύκολα κάποιος την μεταφράζει ως προσπάθεια εύρεσης μίας σανίδας σωτηρίας, τόσο εύλογη όμως είναι και η μομφή προς τον Βενιζέλος, τον επόμενο από αυτόν Υπουργό Οικονομικών, που και με την σειρά του, έκρυψε την λίστα Λαγκάρντ, και ίσως έκρυψε κανά ονοματάκι και αυτός. 
Αν ο Παπακωνσταντίνου είπε ψέματα στην Βουλή, απαντώντας στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντοπούλου, ότι δεν ήξερε που κατέληξε η λίστα, νωρίτερα πιάστηκε ψεύτης ο ίδιος ο Βενιζέλος, που έλεγε ότι καταχωνιάστηκε το στικάκι κάπου, αλλά τελικά το στικάκι είχε ταξιδέψει τόσο πολύ, που κατέληξε και στα χέρια του κ. Βαξεβάνη (που ήταν τόσο εχθρικός στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ).
Το ΠΑΣΟΚ βρωμάει... Βρωμάει μεν γιατί έχει πεθάνει, και το έχουν άταφο να γυρνάει σαν το ζόμπι στην πολιτική ζωή του τόπου, και ως γνωστόν τα άταφα πτώματα βρωμάνε. Αλλά κυρίως ''βρωμάει'', γιατί αν εύκολα κανείς διαβλέπει ότι το σύστημα δίνει ''απόμαχους'' διεφθαρμένους στο πλήθος για να προστατευθεί το παρόν πολιτικό δυναμικό, πλέον οι Έλληνες βλέπουν ότι για για 35 χρόνια, το 40% από αυτούς ανέτρεφε λαμόγια, καταχραστές, κλέφτες, ασυνείδητους, επικινδύνους, και ξεπουλημένους. 
Η ιστορία του κόμματος-κινήματος βρωμάει, και πολύ άσχημα, μάλιστα.
Και πέραν των παραπάνω, η συντροφικότητα εντός του ΠΑΣΟΚ, χάθηκε. 
Αλληλομαχαιρώνονται, δεν αλληλοϋποστηρίζονται. Ακόμα και η Μαφία, όσο άγρια εγκλήματα διαπράττει, στο εσωτερικό της είναι δεμένη στα πολύ δύσκολα. 
Αυτοί του ΠΑΣΟΚ, απλά στα δύσκολα διαλύονται, γιατί και η Μαφία έχει κάποιους κώδικες τιμής, και τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ, δεν έχουν και ποτέ δεν είχαν, κάποιον κώδικα τιμή. Είχαν μόνο μία τιμή, με την οποία ξεπουλιόντουσαν.
Θάψτε το Ζόμπι, επιτέλους!

airetikosonair

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.