Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012

ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ.........

Κωλοτούμπα 1: Ο Σαμαράς, μετά από λίγους μήνες, υπερψηφίζει το μνημόνιο, και συμμετέχει σε κυβέρνηση συνεργασίας για να διασφαλίσει την εφαρμογή του σωτήριου αυτού πονήματος.
Κωλοτούμπα 2: Διαγράφει, παράλληλα, τον Καμμένο (και άλλους 20), γιατί καταψήφισε το μνημόνιο.
Κωλοτούμπα 3: Η Ντόρα, που διαγράφηκε επειδή ψήφισε ναι, καλεί τους νεοδιαγραφέντες, που διαγράφηκαν επειδή ψήφισαν όχι, να έρθουν στο ολοκαίνουριο μέτωπο, που διαβεβαίωνε πως δεν ήταν κόμμα, αλλά ένα πατριωτικό forum.
Κωλοτούμπα 4-825: Το ολοκαίνουριο μέτωπο έγινε κόμμα. Και θα άλλαζε τον κόσμο, θα ήταν για πάντα στις επάλξεις ενάντια στον δικομματισμό για το συμφέρον του ελληνικού λαού. Αλλά, όχι, ο σοφός Αντώνης καλεί τους πάντες σε μια κεντροδεξιά πανστρατιά για να σωθεί η χώρα (όπου χώρα βάζετε την λέξη «κόμμα») και έτσι η ορκισμένη εχθρός του επιστρέφει στη Νέα Δημοκρατία. Φτου-φτου μια Ντόρα! Κι όχι απλώς επιστρέφει, αλλά διαλύει επισήμως την ΔΗ.ΣΥ. γιατί σε περίπτωση που βγει πρώτη στις εκλογές η ΝΔ θα χάσει ως συνδυασμός παρατάξεων το extra bonus στο Tetris. Έτσι, η Ντόρα η Εξερευνήτρια, αφού εξερεύνησε και βρήκε ότι την θέλει το 1% της Ελλάδας, γύρισε εκεί που δεν θα φανεί ότι δεν την θέλει το 99%, δηλαδή στον δικομματισμό που τόσο σιχαινόταν τα τελευταία δύο χρόνια. Όπως είπε και κάποιος στο Twitter άλλωστε, η Ντόρα έκανε ό,τι θα έκανε μια γυναίκα που έμεινε άνεργη: Κατέβηκε στη Συγγρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στην Κίναρο -που διεκδικούν οι Τούρκοι- απέμεινε μια κάτοικος και το ελληνικό κράτος της έβαλε και πρόστιμο!

Βγάζουμε τα μάτια μας μόνοι μας!!! Ντροπή για τους ηλίθιους καρεκλοκένταυρους της κρατικής ατμομηχανής  Μόνη της ζει στην Κίναρ...