Iσόβιες καθείρξεις που θα προκαλέσουν ανατροπές ακόμη και στις γερμανικές εκλογές υπόσχεται η αυλαία του Πεπόνη!

Aπό το Μέγαρο Μαξίμου ακούγεται ότι ο Πεπόνης έχει ζητήσει «κάτι» από τον Σαμαρά και από την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος θα εξαρτηθεί εάν ο οικονομικός Εισαγγελέας πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο προκαλώντας τεκτονικό σεισμό. Από το περιβάλλον του Πεπόνη διαψεύδεται μετά βδελυγμίας ότι έχει ζητήσει την οποιαδήποτε χάρη από το Μαξίμου.Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το διαπιστώσουμε σε μικρό χρονικό διάστημα μια και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο η θητεία του οικονομικού εισαγγελέα που θεωρείται ότι αποτελεί «συστημικό» κίνδυνο. Πληροφορίες πάντως θέλουν τον Πεπόνη να έχει δέσει υποθέσεις σκανδάλων οι οποίες μπορούν να επιφέρουν ακόμη και ισόβια κάθειρξη σε (πολιτικούς) παράγοντες του τόπου.
Με ισόβια κάθειρξη απειλούν και οι διάδρομοι της Ιπποκράτους τον ΓΑΠ για τα 100 εκατομμύρια της μαύρης τρύπας του ΠΑΣΟΚ. Ο Βενιζέλος φέρεται αποφασισμένος να φθάσει την υπόθεση ως τα έδρανα του δικαστηρίου κι ακόμη πιο πέρα. Ήδη το πρώτο χτύπημα στον Αθανασάκη είναι ενδεικτικό: “Φέρε πίσω τα 300.000″ λέγεται πως ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε. Ενώ ανάλογα μηνύματα φθάνουν και στον Ροβέρτο Σπυρόπουλο από στελέχη της Ιπποκράτους. 
Σ΄αυτό το σημείο είναι απορίας άξιο πως είναι δυνατόν να παραμένει ο Σπυρόπουλος Διοικητής (των ταμείων) του ΙΚΑ. Αλλά σ΄αυτό εδώ το παρακράτος όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμη και ο περίφημος Ρίζος Ρίζος της ΔΕΗ, του οποίου τα σκάνδαλα παρακουλουθούσαμε άναυδοι στην “Ζούγκλα”, έγινε στελεχάρα του ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τον Φωτόπουλο.
Η αυλαία του Πεπόνη παραμένει ένα μυστήριο αλλά δεν είναι πολλές οι πιθανότητες ένας εισαγγελέας με τόσο εκρηκτική σταδιοδρομία να αποχωρήσει αθόρυβα από την πρώτη γραμμή. Λέτε ο Πεπόνης να προκαλέσει ανατροπή ακόμη και στις γερμανικές εκλογές;

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!