Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

Βαρουφάκης: Σε κατάσταση πλήρους απόγνωσης η ελληνική κυβέρνηση

"Ό,τι και να λέει, αυτή τη στιγμή η ελληνική κυβέρνηση βρίσκεται σε κατάσταση πλήρους απόγνωσης", είπε νωρίτερα στον Antenna ο καθηγητής Οικονομικής Θεωρίας Γιάνης Βαρουφάκης. Ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε μεγάλη ύφεση, σε μεγάλη εσωτερική υποτίμηση, με τα χρέη να αυξάνονται συνεχώς και την αποπληρωμή τους να καθίσταται αδύνατη. "Αν μπορούσαμε να κάνουμε έναν ορό αλήθειας στην Κριστίν Λαγκάρντ, θα συμφωνούσε ότι αυτή η σκοτοδίνη οδηγεί μόνο σε εκτροχιασμό και τελικά στην καταστροφή της ευρωζώνης", τόνισε και συνέχισε: "Η κατάσταση θυμίζει την Σοβιετική Ένωση το 1988, ένα χρόνο πριν την κατάρρευση. Όλοι το βλέπουν, μα κανείς δεν λέει την αλήθεια μπροστά στις κάμερες".
video

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο έλληνας ογκόλιθος των μαθηματικών που πήγε στις ΗΠΑ ως «επικίνδυνος κομμουνιστής» Ο αντιστασιακός δασκαλάκος του χωριού, Χρήστος Παπακυριακόπουλος, που θα γινόταν ο περιβόητος «Πάπα» του Πρίνστον!

Όταν ρώτησαν κάποτε τον πατέρα της Θεωρίας των Κατηγοριών, τον σπουδαίο πολωνο-αμερικανό μαθηματικό Samuel Eilenberg, αν υπάρχει σύγχρονος...