Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ο Φούχτελ δείχνει χάρτη στην Όλγα Κεφαλογιάννη που παρουσιάζει τα Σκόπια με το όνομα "Μακεδονία" και η ...μωρή γελά! (φωτο)

.Τις επευφημίες των μέσων ενημέρωσης των Σκοπίων προξένησε η κίνηση του Γερμανού εντεταλμένου Γιοακίμ Φούχτελ να παρουσιάσει στην Όλγα Κεφαλογιάννη κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα χάρτη των Βαλκανίων ο οποίος παρουσιάζει την ΠΓΔΜ με το ακρωνύμιο ΜΚ δηλαδή "Makedonija".Η ελληνική πλευρά δεν αντέδρασε στην κίνηση του Φούχτελ, με αποτέλεσμα... η εφημερίδα των Σκοπίων "Νόβα Μακεντόνια" σε δημοσίευμά της να αναφερθεί στο περιστατικό τονίζοντας:  "Γερμανός υπουργός παρουσίασε χάρτη μέσα στην Αθήνα με το συνταγματικό όνομα της Μακεδονίας", ενώ ανταποκρίτρια του netpress.com.mk κάνει λόγο για "κίνηση έκπληξη" του Φούχτελ ενώπιον της υπουργού Τουρισμού παρουσία και του Όττο Ρεχάγκελ, χωρίς ωστόσο η κυρία Κεφαλογιάννη να αντιδράσει.

http://gianniotis.blogspot.gr/2013/04/blog-post_4772.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Gianniotis+%28gianniotis%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο έλληνας ογκόλιθος των μαθηματικών που πήγε στις ΗΠΑ ως «επικίνδυνος κομμουνιστής» Ο αντιστασιακός δασκαλάκος του χωριού, Χρήστος Παπακυριακόπουλος, που θα γινόταν ο περιβόητος «Πάπα» του Πρίνστον!

Όταν ρώτησαν κάποτε τον πατέρα της Θεωρίας των Κατηγοριών, τον σπουδαίο πολωνο-αμερικανό μαθηματικό Samuel Eilenberg, αν υπάρχει σύγχρονος...