Η Μακεδονία ....ήταν Ελληνική!!!!!


Χθές είδαμε όλοι και όλες μας τι ακριβώς αντιμετπίζουμε ως έθνος.  Είδαμε πως η παρακαταθήκη των προηγούμενων κυβερνήσεων έφερε εφόδια και βάσεις χειρισμού κρίσεων στην "λαϊκή" αριστερή κυβέρνηση. Όταν η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου "αμόλαγε" τα κουκουλοφόρικα τέκνα της να καταστρέψουν ειρηνικές πορείες, τα αποκαλούσε "αναρχικά κατάλοιπα" της κοινωνίας. Τώρα η κυβέρνηση Τσίπρα-"όποιον βρεί"  κάνει ακριβώς το ίδιο, αλλα τα αποκαλεί "φασιστικά κατάλοιπα".
Μιλάμε για τακτικές που ακολουθούνται χρόνια τώρα, είτε έχουν αριστερή είτε δεξιά κυβέρνηση. Όχι κύριες Αλέξη, δεν ήταν χρυσαυγήτες αυτοί. Όπως τότε όλοι οι Έλληνες είδαν τους δήθεν αναρχικούς να βγαίνουν απο τα πλάγια της βουλής, εξοπλισμένοι και αποφασιμένοι να καταστρέψουν την δημοκρατία, έτσι και τώρα τα δικά σας πιόνια, θα ξετρύπωσαν απο κάποιο κρυφό λαγούμι για να μην ακουστεί το ΟΧΙ!!!!
Η Μακεδονία λοιπόν ήταν Ελληνική. Δεν είναι εδω΄και πολλά χρόνια όμως. Την εν λόγο συμφωνία την έχουν κάνει πριν πολλά χρόνια επι Σημίτη, απλά καμια κυβέρνηση για δικούς της λόγους δεν προχώρησε σε κάποια συμφωνία. Όλος ο κόσμος φωνάζει τα Σκόπια , Μακεδονία εδω και μια δεκαετία τουλάχιστον, και καμία κυβέρνηση δεν άσκησε,ως όφειλε, βέτο πάνω σε αυτό. Συμμετείχαμε για διαγωνισμούς,παγκόσμια αθλητικά γεγονότα, οικονομικά φόρουμ και άλλα παρόμοια event, έχοντας απεναντί μας πολλές φορές το όνομα FYR MACEDONIA αλλα δεν είδα κανένα μας να αντιδράει. Μας έφτανε που εμείς οι Έλληνες τα φωνάζουμε Σκόπια.
Συμπάσχω τους Έλληνες καθηγητές του εξωτερικού που βγαίνουν και μας διδάσχουν ιστορία λέγοντας πως είναι Σλάβοι μετανάστες σε Μακεδονικό έδαφος, αλλα με διάφορα άρθρα ή και tweet επανάσταση δεν γίνεται. Ούτε με πορείες γίνεται, ας είμαστε ρεαλιστές λίγο. Εδω ολόκληρο δημοψηφισμα κατάφερε ο ΑΛ6 (΄΄οπως πλέον τον ονομάζουν τα social media") να τουμπάρει, θα φοβόταν μερικε΄ς χιλιάδες (με βάση τα στατιστικά της αστυνομίας) κόσμο;
Και επειδή ξέρω ότι πολλοί απο σας που διαβάζετε το άρθρο αυτό, θα πείτε αμέσως:
"Και καλά τι θες να κάνουμε;Να καθόμαστε να δεχθούμε τα πάντα;"

Όχι βέβαια.Η δύναμη του λαού μας δεν είναι να βγαίνει στους δρόμους, αλλά να τους κλεινει. Και όχι για μια δυο μέρες. Σκεφτείτε λίγο τι θα γίνει αν για μια εβδομάδα όσοι ήταν στο Σύνταγμα χθες βρεθούν σε κάθε νευραλγικό σημείο της Αθήνας. Τα κίτρινα γιλέκα κάνουν το ίδιο....και κερδίζουν.Τα δικά μας γιλέκα όμως είναι άχρωμα...και αυτο μας κάνει υπόδουλους στις ορέξεις όλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

Νόσος των Λεγεωνάριων: Προσοχή στα συμπτώματα της ασθένειας από τα air condition!

Δεν είναι αριστερά αυτό που μας κυβερνά...