Τίτλοι τέλους για τη Μακεδονία

12 Ιανουαρίου 2019


Email this page.
.
Πρόταση μου είναι να κατακλύζουν όλες και όλοι κάθε Κυριακή τα κέντρα των πόλεων, φορώντας σακάκια με το σήμα της Βεργίνας. Έτσι θα τους βλέπει ολόκληρος ο πλανήτης και θα καταλάβει η ελληνική κυβέρνηση, ιδίως το αφεντικό της η Γερμανία ότι, έχει απέναντι της ένα λαό που δεν σκύβει δουλικά το κεφάλι.
.

Επικαιρότητα

Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους δεν ήταν άλλος, από την ελπίδα να βρεθεί η λύση από τους Σκοπιανούς. Να μην υπήρχαν δηλαδή οι 80 βουλευτές που χρειαζόταν η κυβέρνηση των Σκοπίων, για να ψηφιστούν οι συνταγματικές αλλαγές που υπαγορεύονται από την επαίσχυντη συμφωνία της Πρέσπας. Αδύνατον βέβαια, αφού όλοι έχουν την τιμή τους, ειδικά για τον κ. Soros, όπως θα συμβεί και στην Ελλάδα. Άλλωστε έχουν ήδη βρεθεί οι Εφιάλτες που χρειάζεται η κυβέρνηση για να αντικαταστήσει το συνεταίρο της. Έναν συνεταίρο που νομίζει πως οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είναι ηλίθιοι, αφού λέει πως θα παραιτηθεί μεν, αλλά θα συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση που θα εφαρμόσει τη συμφωνία! Ή μία αξιωματική αντιπολίτευση που δηλώνει πως θα σεβαστεί τη συμφωνία αν περάσει από τη Βουλή! Είναι πολλά τα λεφτά, όπως λέει ο απλός λαός.
Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους που δεν του επετράπη ούτε καν να αποφασίσει με δημοψήφισμα, όταν ακόμη και η κυβέρνηση των Σκοπίων διεξήγαγε κάτι τέτοιο. Ο απόλυτος εξευτελισμός ενός Έθνους που είναι το μοναδικό στην Ευρώπη, στο οποίο γίνεται προσπάθεια να επιβληθεί δικτατορικά μία συμφωνία υψίστης εθνικής σημασίας, παρά το ότι πάνω από το 70% του πληθυσμού του είναι αντίθετο. Μεγάλη ντροπή για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες! Αδύνατον να συλλάβει ο ανθρώπινος νους πώς είναι δυνατόν 11.000.000 άνθρωποι να αδιαφορούν για την εθνική υπερηφάνεια και την αξιοπρέπεια τους, επιτρέποντας σε έναν και μόνο να τους κάνει ότι θέλει, αντιμετωπίζοντας τους κυριολεκτικά σαν σκουλήκια.
Προς το συμφέρον της χώρας η συμφωνία, ισχυρίζονται ορισμένοι δημοσιογράφοι και πολιτικοί, επειδή θα προστατέψει την Ελλάδα από τους Τούρκους και τους Αλβανούς! Μας θεωρούν λοιπόν ηλίθιες και ηλιθίους, αφού θέλουν να πιστέψουμε πως η κυρία Merkel ήλθε στην Αθήνα για να διαφυλάξει τα σύνορα μας! Λογικά όμως, αφού κανένας δεν διαμαρτύρεται για τίποτα και όλοι σκύβουν δουλικά το κεφάλι, αποδεχόμενοι τα πάντα.
Την υφαρπαγή ενός ελληνικού ονόματος, της ιστορίας και του πολιτισμού μας, για πρώτη φορά στα 4.000 χρόνια που ζούμε εδώ, την εξευτελιστική ήττα από τους Σκοπιανούς, τη μη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, τη ληστεία των μνημονίων, την εξαθλίωση, τους διεθνείς εξευτελισμούς, την εξορία 700.000 Ελληνίδων και Ελλήνων, τη μετάθεση των χρεών στα παιδιά μας, τη μετατροπή της Ελλάδας σε μία αποθήκη μεταναστών κοκ.
Δυστυχώς ακόμη μία φορά η διχόνοια που κυριαρχεί στο δημόσιο βίο θα μας οδηγήσει σε πολύ μεγάλες περιπέτειες, αφού κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τις συνέπειες που θα έχει η παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας: εθνικές, οικονομικές και κοινωνικές. Σε μία περιπέτεια όπως αυτή των μνημονίων, όπου φαίνεται πια ότι δεν έχει πληγεί μόνο η οικονομία και η εθνική μας ανεξαρτησία, αλλά ακολουθεί η εδαφική μας ακεραιότητα και η αλλοίωση της κοινωνίας μας, για να είναι πιο εύκολος ο έλεγχος της από τις γερμανικές δυνάμεις κατοχής.
Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, ένα κράτος που λέγεται Βόρεια Μακεδονία είναι πολύ πιο ισχυρό από μία περιοχή που αναγκαστικά θεωρείται ως Νότια Μακεδονία. Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, εμείς δεν κερδίσαμε απολύτως τίποτα από μία συμφωνία που δεν είχε κανένα λόγο να δρομολογηθεί, αφού είναι απαράδεκτη ακόμη και η συζήτηση της παράδοσης του ονόματος. Είτε το καταλαβαίνουμε, είτε όχι, οι μεγάλοι κερδισμένοι είναι αφενός μεν τα Σκόπια που στο εξής θα ονομάζονται Μακεδονία, αφού κινδύνευαν να χρεοκοπήσουν με εξωτερικό χρέος στο 80% του ΑΕΠ τους, αφετέρου η Γερμανία επειδή θα κυριαρχήσει στα Βαλκάνια και θα έχει την πολυπόθητη πρόσβαση στη Θεσσαλονίκη, στο Αιγαίο, στα ενεργειακά μας αποθέματα και στους αγωγούς.
Κανένας πάντως δεν θα μπορούσε να με πείσει πως ένα χρεοκοπημένο κράτος, όπως η Ελλάδα, είχε λόγο να διαπραγματευτεί μία τέτοια συμφωνία. Πόσο μάλλον όταν αυτός, με τον οποίο διαπραγματεύεται, είναι ο μεγαλύτερος δανειστής του, αφού όλοι γνωρίζουμε πως απέναντι μας δεν ήταν και δεν είναι τα Σκόπια, αλλά η Γερμανία. Όσον αφορά δε τις ανοησίες περί του ότι 140 χώρες αποκαλούν τα Σκόπια Μακεδονία, είναι ντροπή να το λένε αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλά ότι, κανένας διεθνής οργανισμός δεν το έκανε. Ούτε ο ΟΗΕ, ούτε η ΕΕ, ούτε κανένας άλλος, ούτε φυσικά εμείς οι Έλληνες, οπότε δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.
Κλείνοντας, εύχομαι και ελπίζω να μην περάσει ποτέ η ενδοτική αυτή συμφωνία από την ελληνική Βουλή. Δεν θα παραμείνω βέβαια στα ευχολόγια, αφού εύκολα θα εξαγοραστούν οι Εφιάλτες, αλλά θα αγωνιστώ όσο μου επιτρέπουν οι δυνάμεις μου. Πρόταση μου είναι να κατακλύζουν όλες και όλοι κάθε Κυριακή τα κέντρα των πόλεων, φορώντας σακάκια με το σήμα της Βεργίνας.
Έτσι θα τους βλέπει ολόκληρος ο πλανήτης και θα καταλάβει η ελληνική κυβέρνηση, ιδίως το αφεντικό της η Γερμανία ότι, έχει απέναντι της ένα λαό που δεν σκύβει δουλικά το κεφάλι. Που δεν επιτρέπει να ποδοπατείται και να εξευτελίζεται από κανέναν. Που γνωρίζει πως χωρίς αξιοπρέπεια δεν έχει κανένα νόημα η ζωή. Που δεν θέλει να έχει το ρόλο του άχρηστου ηλιθίου και που ενδιαφέρεται πραγματικά για την πατρίδα του και τα παιδιά του.  Η συμφωνία δεν πρέπει να περάσει ποτέ. Αν τυχόν συμβεί, τότε δεν θα έχουν πέσει οι τίτλοι τέλους μόνο για τη Μακεδονία, αλλά για ολόκληρη την Ελλάδα. Ελπίζω πως τόση δειλία δεν υπάρχει στους Έλληνες, ούτε στις Ελληνίδες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!