Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2014

Eκτός Δημοσίου 1.800 συμβασιούχοι

Συμβασιούχοι και Πειθαρχικά αναμένεται να αποτελέσουν τα κύρια διαπραγματευτικά ατού της κυβέρνησης στην προσεχή αξιολόγηση της τρόικας επί των θεμάτων του Δημοσίου, σύμφωνα με την Καθημερινή.Η επίσπευση των σχετικών νομικών διαδικασιών έχει αρχίσει και αποδίδει... καρπούς, καθώς ήδη 1.800 συμβασιούχοι, που απασχολούνταν βάσει προσωρινών διαταγών και αμείβονταν, έχουν τεθεί εκτός Δημοσίου. Αντίστοιχα, στο ζήτημα των επιόρκων σημειώνεται σημαντική επιτάχυνση των διαδικασιών, καθώς τον τελευταίο χρόνο έχουν αποχωρήσει οριστικά 248 επίορκοι δημόσιοι υπάλληλοι, ενώ τους τελευταίες έξι μήνες έχουν υπερδιπλασιαστεί οι αποφάσεις των αρμόδιων συμβουλίων.
Τα σχετικά στοιχεία για την επιτάχυνση των πειθαρχικών διαδικασιών αναμένεται να αποστείλει σήμερα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης.
Πηγή: Καθημερινή

About ""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο έλληνας ογκόλιθος των μαθηματικών που πήγε στις ΗΠΑ ως «επικίνδυνος κομμουνιστής» Ο αντιστασιακός δασκαλάκος του χωριού, Χρήστος Παπακυριακόπουλος, που θα γινόταν ο περιβόητος «Πάπα» του Πρίνστον!

Όταν ρώτησαν κάποτε τον πατέρα της Θεωρίας των Κατηγοριών, τον σπουδαίο πολωνο-αμερικανό μαθηματικό Samuel Eilenberg, αν υπάρχει σύγχρονος...