Aυτός είναι ο δημοσιογράφος Κώστας Τζεβελέκος της ”ΕΞΟΡΜΗΣΗΣ” και των ΜΚΟ που απέσπασε 9 εκατ. ευρώ! – Η βίλα των 800.000 ευρώ στη Ρόδο (φωτό&βίντεο)



tzevelsp1 Με πανάκριβα αυτοκίνητα, με ιδιωτική φρουρά, με ακριβά πιστόλια και με σπίτια εκατομμυρίων ευρώ στη Ρόδο, βρέθηκε και συνελήφθη σε ειδική επιχείρηση της αστυνομίας ο Κωνσταντίνος Τζεβελέκος, ως επικεφαλής της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Διεθνές Κέντρο Αποναρκοθέτησης» από το οποίο απέσπασε συνολικά ποσό της τάξης των 9 εκατομμυρίων ευρώ. Ο Κώστας Τζεβελέκος, διέμενε στη Ρόδο τα τελευταία 9 χρόνια και διέθετε υπερπολυτελή βίλα στους πρόποδες του Φιλερήμου, η αξία της οποίας υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000 ευρώ καθώς επίσης και ένα ακόμα διαμέρισμα στην πόλη της Ρόδου. Ο ίδιος κυκλοφορούσε μόλις ήρθε στη Ρόδο με πολυτελή αυτοκίνητο – λιμουζίνα, διέθετε προσωπική φρουρά, διέδιδε στις επαφές του ότι είναι προσωπικός φίλος του Γιώργου Παπανδρέου και μάλιστα υποστήριζε ότι τον είχε φιλοξενήσει κατά καιρούς και στο σπίτι αυτό. Η βίλα του, στην Ιαλυσό Ρόδου, όπως αποκαλύπτει σήμερα η ΡΟΔΙΑΚΗ, με φωτογραφίες και βίντεο διέθετε επίσης εκτός από πανάκριβα συστήματα φύλαξης, κάμερες και ειδικά ραντάρ εντοπισμού επισκεπτών στην αυλή και ένα ειδικό κουβούκλιο με αλεξίσφαιρα τζάμια για την φρουρά που κάποτε μπορούσε να πληρώνει για να το φυλάει.
 Είχε όπλα στο σπίτι και χρησιμοποιούσε ιδιωτικούς σερβιτόρους
Στην βίλα της περιοχής Ιαλυσού, ο Κώστας Τζεβελέκος, είχε σύμφωνα με μαρτυρίες συμπολιτών μας με τους οποίους είχε κοινωνικές επαφές, μεγάλο αριθμό όπλων και περιστρόφων!
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα, ότι σε κάποιες οικογενειακές γιορτές ή άλλες συγκεντρώσεις στο σπίτι του, ο Κώστας Τζεβελέκος που παρουσιάζονταν άλλοτε ως δημοσιογράφος, άλλοτε ως Θεολόγος, άλλοτε ως Οικονομολόγος, άλλοτε ως βιολογικός καλλιεργητής αλλά πάντα ως στέλεχος της ΜΚΟ του «Διεθνούς Κέντρου Αποναρκοθέτησης» χρησιμοποιούσε ακόμα και ιδιωτικούς σερβιτόρους!
sp2
Στις επαφές πάντως που είχε με δεκάδες ροδίτες, ήταν απλός, προσιτός και φιλικός και ποτέ δεν είχε δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα στις σχέσεις του.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!