Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου 2013

Η υπερηφάνεια μας, έπεσε στη χλεύη των κίναιδων του βρετανικού Guardian.!

Πατήστε για μεγέθυνση 

.Έτσι κατάντησαν τον υπερήφανο Ελληνικό λαό οι ξεφτιλισμένοι πολιτικάντηδες!!! 

Φωτογραφία της ημέρας στον βρετανικό Guardian έγινε η σημερινή δωρεάν διανομή τροφίμων στο κέντρο της Αθήνας.

Ελεημοσύνη; Κοινωνική δράση για την ανακούφιση του πόνου των ανθρώπων που οδηγούνται στο περιθώριο; Αναρωτιέται ο Guardian.
Το φωτογραφικό στιγμιότυπο αποτυπώνει στις πραγματικές του διαστάσεις το "λάθος"... του ΔΝΤ και το συνεχιζόμενο "λάθος" της ελληνικής κυβέρνησης.
"Δεκάδες άνθρωποι στριμώχνονται και τεντώνουν τα χέρια περιμένοντας να πάρουν μια σακούλα πορτοκάλια. Μάτια που μοιάζουν να εκλιπαρούν τους διανομείς να πάρουν τα τρόφιμα. Οι ευεργέτες των φτωχών είναι αγρότες.
Το παράδοξο είναι ότι διανέμοντας δωρεάν τρόφιμα διαμαρτύρονται ότι οι τιμές των προϊόντων τους έχουν καταρρεύσει ενώ το κόστος για την παραγωγή των αγαθών έχει εκτοξευθεί στα ύψη.Πρώην νοικοκύρηδες άνθρωποι που δεν θα διανοούνταν ποτέ να ποδοπατηθούν και να καταλήξουν στο νοσοκομείο για μία χούφτα χορταρικά… τώρα εκλιπαρούν για μια μπουκιά φαγητό!
Είναι η απόλυτη "επιτυχία" του νεοφιλελευθερισμού στη χώρα μας και του πιο σκληρού εκπροσώπου της από την τρισάθλια προδοτική "ομάδα Σημίτη" Γιάννη Στουρνάρα.
Αναρωτιόμαστε, εάν η επόμενη επιτυχία του οικονομικού επιτελείου της... "Ελληνικής κυβέρνησης" θα είναι να μαζεύονται με κάρα όπως στην κατοχή αποστεωμένα από την πείνα πτώματα από την οδό Αθηνάς.
Ελπίζουμε η φωτογραφία που ακολουθεί, και είναι από τα χρόνια της κατοχής, να μην καταντήσει ποτέ ξανά στιγμιότυπο …ως επιλογή για …φωτογραφία της ημέρας"!


 http://gianniotis.blogspot.gr/2013/02/guardian.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+Gianniotis+%28gianniotis%29

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...