Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2013

Οι δόσεις οδηγούν ... στο Γουδή.

Νέα δάνεια με 52,5 δισ. €  και ο πρωθυπουργός της χώρας δεν είναι σε θέση να ανακοινώσει τη δημιουργία έστω και μίας ( 1 ) θέσης εργασίας ή να πανηγύρίσει ότι ένας άστεγος θα βάλλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι ή ότι εξασφάλισε ένα πιάτο φαϊ σε ένα πεινασμένο παιδί.           Στην Ελλάδα του αντωνάκη, του αλέξη, του πανούλη, του μπένυ και των άλλων αργοσχόλων παρασίτων ... το πάν είναι να έχεις την εξουσία και τις  καλές σχέσεις με τον κατακτητή για να εξασφαλίσεις την  "κονόμα" των ημετέρων.
52,5 δισ. € και θα υπάρξει ανάπτυξη μόνο του  αριθμού των Ελλήνων ανέργων, αστέγων, απόρων και  εξαθλιωμένων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ελλάδας. Τα κλεμμένα ασφάλιστρα, μιας ζωής, του Έλληνα συνταξιούχου δεν θα επιστραφούν, οι Έλληνες ασθενείς, ασφαλισμένοι και μη, δεν θα έχουν τη στοιχειώδη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και οι Έλληνες μαθητές και σπουδαστές θα παραμείνουν εγκλωβισμένοι στο ναό της αμάθειας που ονομάζεται ...Παιδεία. Ο Έλληνας που θέλει να ζήσει και να δημιουργήσει στον τόπο του και δεν ανήκει στην ελίτ των λεφτάδων, θα νοιώθει τουλάχιστον τα επόμενα 30 χρόνια στην πλάτη του το βάρος της "κατάρας" του Γερμανού και των ιθαγενών ταγματασφαλιτών του.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι σφετεριστές της εξουσίας στην Ελλάδα, όλοι οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης ανεξαίρετα, αποτελούν την προσωποποίηση της ξεφτύλας. Όταν λ.χ. ένας  υπηρέτης της γερμανικής μπότας ισχυρίζεται ότι ... με την εκταμίευση του νέου δανείου, κανείς πλέον δεν μπορεί να απειλήσει και να εκβιάσει την Ελλάδα.... , πώς μπορεί να χαρακτηρίσει ένας απλός πολίτης αυτόν τον ποιητή; Προδότη; ...ανόητο; ....ξεφτυλισμένο; Δεν νοιώθει στο σβέρκο του τα χνώτα του Γερμανού γκάουλάϊτερ, δεν ζητά την άδεια του Γερμανού για να αναπνεύσει; Τί μπορεί να αποφασίσει αυτός ο ξεφτυλισμένος ανόητος προδότης και τα μέλη του κοινοβουλίου, που δήθεν συναποφασίζουν, για τον ελληνικό λαό, που θα είναι ενάντια στα συμφέροντα και στις ορέξεις του κατακτητού; ΤΙΠΟΤΑ!!!     Οι όροι της νέας δανειακής σύμβασης είναι χίλιες φορές χειρότεροι από δαύτους που συμφώνησε και υπέγραψε .... ο γιωργάκης αλλά ο διαχειριστής της "Τσολάκογλου  ΑΕ" καμαρώνει σαν "γύφτικο σκερπάνι" και απολαμβάνει τις επεφημίες των τραπεζιτών, των μεγαλοεργολάβων, των εκδοτών και των καναλαρχών που θα γεμίσουν τις τσέπες τους. Θα ξαναρχίσουν τα έργα και για κάθε Έλληνα που θα βρει δουλειά θα προσληφθούν αναλογικά  εκατό      ( 100 ) αλβανοπακιστανοί. Ανάπτυξη αλά ελληνικά με γερμανική προφορά. Ας είναι καλά μόνο ο μπαρμπα γιώργης και το νέο συνεταιράκι του, ο 38χρονος πρίγκιψ αλέξης! Τα ΜΜΕ, αφού έπεσαν τα διαφημιστικά πακέτα, ανέλαβαν την επικοινωνιακή υποστήριξη της κατοχικής ρεμούλας. Εκφράσεις όπως η  " άνοδος της ανεργίας" ωραιοποιείται από τα σάιτ του μέχρι πρότινος αντιμνημονιακού νικολάκη σε.... " μείωση των εργαζομένων" και η " ύφεση " βαφτίζεται σε "ανάπτυξη με αρνητικό δείκτη". 

Πόσο κάφρους θεωρούν τους Έλληνες ψηφοφόρους τους, αναγνώστες τους, θεατές τους και ακροατές τους;  Έρχονται Χριστούγεννα και  Πρωτοχρονιά και οι Έλληνες εύχονται αλλήλους "Καλή Aνάσταση" και "Καλή Λευτεριά". Οι φτωχογειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των άλλων μεγαλοπόλεων "βράζουν". Θεωρείται προνομιούχος όποιος έχει δουλειά για 60-70 ώρες εβδομαδιαίως,με ένα μισθό  400 € μηνιαίως.... και αν τα πάρει!!! Το κράτος έχει διαλυθεί ενώ  οι θεσμοί, οι νόμοι και το σύνταγμα υπάρχουν μόνο στα χαρτιά. Μιλούν για τον κοινωνικό ιστό και ταυτόχρονα αλλοιώνουν τις στατιστικές για τις αυτοκτονίες και τους θανάτους των αρρώστων που τους έχει αρνηθεί  η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Κανείς δεν είχε την ευαισθησία να κάνει έστω για "τα μάτια του κόσμου" μια δικαστική έρευνα για τους δολοφόνους αυτών των νεκρών μας αλλά για μερικούς λεκέδες στο σακκάκι του γερμανού προξένου στη Θεσσαλονίκη από τον καφέ που του πέταξαν μερικοί απελπισμένοι, κινήθηκε ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός με όλη του την αυστηρότητα. Οι νεκροί μας είναι Έλληνες και το σακκάκι ήταν γερμανικό και το φορούσε αυτός που προσπαθεί να ανεξαρτικοποιήσει τη Θράκη και τη Μακεδονία. Αν σε αυτό το κράτος δεν ονομάζεσαι φουχτελάκης ή δεν είσαι υποτακτικός του, τότε δεν είσαι σεβαστός και δεν προστατεύεσαι από τις αρχές. Ολόκληρος ο κρατικός μηχανισμός και τα ΜΜΕ κίνησαν γή και ουρανό για να εξαφανίσουν το φωτογραφικό υλικό που αποθανάτιζε τους εναγκαλισμούς στην Υπατεία του 38χρονου αλεξάκη με τον πακιστανό βιαστή της 15χρονης Ελληνίδας. Η διαταγή ήρθε από το Βερολίνο.   Ο  διορισμένος     " Χάϊνριχ " της Ελλάδας είτε αντωνάκης είτε αλέξης ονομάζεται...παραμένει Χάϊνριχ και έχει υπογράψει τις ίδιες δηλώσεις υποταγής στο IV Reich  όπως όλοι οι άλλοι.

Όποιος πιστεύει ότι ο εξαθλιωμένος Έλληνας που ζει στο Πέραμα, στο Κερατσίνι, στη Δραπετσώνα και στις άλλες αθηναϊκές συνοικίες των "πλουσίων" θα τρώει για πολύ καιρό το κουτόχορτο της υπομονής και θα το "βουλώνει", πλανάται πλάνην οικτράν. Ποιος Έλληνας πολιτικός τολμά να επισκεφτεί ένα δημόσιο νοσοκομείο ή να κάνει χωρίς αστυνομική συνοδεία μια βόλτα στους δρόμους των πόλεων; ΚΑΝΕΙΣ.!!! 
Ο απλός πολίτης αναρωτιέται φωναχτά πλέον γιατί πρέπει να γίνονται εκλογές, να ορκίζονται πρωθυπουργοί, υπουργοί, βουλευτές, γραμματείς και φαρισαίοι, όταν με το "έτσι θέλω και γουστάρω" αποφασίζει ο Γερμανός κατακτητής και ο τοκογλύφος δανειστής; Ας πάνε στα σπίτια τους όλοι αυτοί οι αχαϊρευτοι  ή αν έχουν ανάγκη  να νοιώθουν την ηδονή της εξουσίας, ας τους διορίζει η Γερμανική Κομμαντατούρ. Αν οι πολιτικοί του καθεστώτος των Αθηνών είναι οι φίλοι του λαού, τότε αυτός ο λαός δεν έχει εχθρούς!!!

 Νωπές είναι οι εντυπώσεις μας από το προσωπικό κατηγορώ  επωνύμων συριζαίων που μας έδειξαν τον αποτροπιασμό τους επειδή η Νέα Φιλική Εταιρεία μοιράζει δωρεάν τρόφιμα και είδη πρώτης  ανάγκης στους πεινασμένους και βοηθά τους φτωχούς αρρώστους να βρουν τα φάρμακά τους. Με βάση το σκεπτικό τους, βοηθούμε έτσι την κυβέρνηση του κ. Σαμαρά, διότι αν είχαμε περισσότερους θανάτους από ασιτία ή από έλλειψη φαρμάκων τότε θα είχε ο κ. Τσίπρας μεγαλύτερες πιθανότητες  για να εκλεγεί πρωθυπουργός και να μας φέρει την αλλαγή!
 Ποια αλλαγή; Να πεινάμε και να πεθαίνουμε σοσιαλιστικά; Τα ονόματα των συριζαίων  στη  διάθεσή σας.!

Ο κόμπος έχει φτάσει προ πολλού στο χτένι. Η απληστία των μαυραγοριτών και των μπακάληδων όπως και η εγκληματική ασυνειδησία των υπευθύνων στα ασφαλιστικά ταμεία κάνουν τα κερασάκια στην τούρτα και θα μας οδηγήσουν με μαθηματική ακρίβεια στην έκρηξη των συνειδήσεων!

Η νέα δίκη της Νυρεμβέργης θα γίνει στο Γουδή και απέναντι στον κάθε φουχτελάκη θα κάθονται οι ένορκοι, οι συγγενείς των νεκρών  μας και οι γονείς των πεινασμένων παιδιών μας!!!  
                
Ο νοών νοήτω.!!!
Καλή Ανάσταση, Καλή Λευτεριά!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία


ΥΓ.: Ο ναζιστής στρατηγός Χάϊνριχ ήταν ο εμπνευστής και ο σχεδιαστής του ολοκαυτώματος των εβραίων και ο διοικητής του γερμανικού προτεκτοράτου της Τσεχοσλοβακίας  κατά τον Β΄ΠΠ.
 http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2012/12/blog-post_3083.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...