Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

....επιλογές της Αυτόματης Διόρθωσης......

Βοηθήστε τον εαυτό σας να γράφει σωστά...
Είναι εύκολο και ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑ ΛΑΘΗ:
Αυτόματη διόρθωση κειμένου κατά την πληκτρολόγηση
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. http://office.microsoft.com/el-gr/word-help/HP005189410.aspx?CTT=3.
Εμφάνιση όλων
Ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε τις επιλογές της Αυτόματης Διόρθωσης που θέλετε.
Πώς γίνεται; Στο μενού Εργαλεία, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές Αυτόματης Διόρθωσης.
Για να ενεργοποιήσετε τις επιλογές, κάντε μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες ενέργειες:


Για την εμφάνιση ή την απόκρυψη των κουμπιών Επιλογές Αυτόματης Διόρθωσης, ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Εμφάνιση κουμπιών για Επιλογές Αυτόματης Διόρθωσης.
Για να ρυθμίσετε τις επιλογές πεζών και κεφαλαίων γραμμάτων, ενεργοποιήστε ή καταργήστε την επιλογή των πέντε επόμενων πλαισίων ελέγχου στο παράθυρο διαλόγου.
Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις καταχωρήσεις της Αυτόματης Διόρθωσης, ενεργοποιήστε ή καταργήστε την επιλογή του πλαισίου ελέγχου Αντικατάσταση κειμένου κατά την πληκτρολόγηση.Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τις διορθώσεις του ορθογραφικού ελέγχου, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Αντικατάσταση κειμένου κατά την πληκτρολόγηση και κατόπιν ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματη χρήση προτάσεων από τον ορθογραφικό έλεγχο.ΣΗΜΕΙΩΣΗ Για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου Αυτόματη χρήση προτάσεων από τον ορθογραφικό έλεγχο, πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσετε τον αυτόματο ορθογραφικό έλεγχο (Στο μενού Εργαλεία, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές και στην καρτέλα Ορθογραφία & γραμματική, επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου Ορθογραφικός έλεγχος κατά την πληκτρολόγηση.
Συμβουλή
Πληκτρολογήστε το κείμενο που θέλετε να διορθώσετε και μετά ένα διάστημα ή άλλο σημείο στίξης.
Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε κια και μετά ένα διάστημα, η Αυτόματη Διόρθωση θα αντικαταστήσει το κείμενό σας με "και".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...