Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2013

Συλληψη Βουλευτων με Αυτοφωρη Διαδικασια, εαν ψηφισουν την ΠΝΠ (ΦΕΚ 240/2012)


Σημερα 14.01.2013 κατατεθηκε  απο την Ντορα Κρητικοπουλου στη Γ.Α.Δ.Α. /Υποδιευθυνση Κρατικης Ασφαλειας / Τμημα Προστασιας Πολιτευματος με αριθμο πρωτοκολου 1016/53/12, η αιτηση περι αυτοφωρης Εφαρμογής της υπ’ αριθ. 4 / 2012 Εγκυκλιου του Εισαγγ. Αρείου Πάγου, που αφορα αυτοφωρη συλληψη των βουλευτων που θα υπογραψουν την ανευ ορων παραδωση της χωρας μας στους δανειστες.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 259
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 2051
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. δνση ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ Α Ρ. ΠΡΩΤ. ΚΑΤ. 1016 53 12
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΑΡ. ΠΡΩΤ. ΚΑΤ. 2344
Οσοι απο εσας αξιολογειτε οτι με τις ενεργειες αυτες των βουλευτων παραδιδεται η χωρα στους δανειστες , καλουνται στα πλαισια της άσκησης του συνταγματικού του δικαιώματος και υποχρέωσης του άρθρου 120 παρ. 4 Συντ:να καταθεσουν σε αστυνομικο τμημα την
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
οπως αναφερεται και στο http://letmefree.gr/?p=778
Σημειωση:επειδη σε καποια αστυνομικα τμηματα, τυχαινει ορισμενοι αστυνομικοι να μην εχουν ενημερωθει για το θεμα, να ξερεΙς οτι ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΔΕΚΤΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ (Γ.Α.Δ.Α.) ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΗΔΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ.
Για καθε ενδεχομενο, παρε μαζι σου τα παραπανω αντιγραφα.
ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ Η ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ:
‘Υπ’οψιν( Ονοματα Βουλευτων του Νομου σου)
Απευθύνομαι σε σάς, ως Βουλευτές του Νομού μου, για να σας ενημερώσω ότι
σήμερα κατέθεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Αίτησή μου, για εφαρμογή της
υπ’ αριθ.4 / 2012 Εγκυκλίου του Εισαγγ. Αρείου Πάγου, σε
περίπτωση που ψηφισετε την παραδοση της Ελλαδας στους δανειστές του
(ΦΕΚ 240 / 2012).
Την αίτηση κατέθεσα στα πλαίσια των συνταγματικών μου υποχρεώσεων και
δικαιωμάτων που απορρέουν από του άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος.
Μετά τιμής
(ονομα σου)

ΑΜΕΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ 14.01.2013 – AITHΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΦΩΡΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Οι βουλευτές που θα ψηφίσουν στις 14.01.2013 την εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας υπογράφοντας το:
«ούτε το δικαιούχο κράτος μέλος, ούτε η Τράπεζα της Ελλάδος, ούτε κανένα από τα αντίστοιχα περιουσιακά τους στοιχεία εξαιρούνται, λόγω εθνικής κυριαρχίας ή για άλλο λόγο, της δικαιοδοσίας, κατάσχεσης-συντηρητικής ή αναγκαστικής εκτέλεσης σε σχέση με οποιοδήποτε ένδικο βοήθημα ή διαδικασία σχετικά με τη σύμβαση τροποποίησης» (ΦΕΚ 240/2012),
διαπράττουν το ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.
Καλείται επομένως κάθε Έλληνας πολίτης που αξιολογεί ότι έτσι παραδίδεται η χώρα του στους ξένους οικονομικούς δυνάστες, για τις παρακάτω νόμιμες ενέργειες το πρωί της Δευτέρας 14.01.2013, στα πλαίσια της άσκησης του συνταγματικού του δικαιώματος και υποχρέωσης του άρθρου 120 παρ. 4 Συντ:
1. Να τυπώσει το έντυπο ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΥΠ΄ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ σε δυο αντιγραφα:
ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ- ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ
2. Να καταθέσει στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και να λάβει τον αριθμό πρωτοκόλλου της κατάθεσης.
3. Να πάει στα γραφεία της ΝΔ/ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ με το αντίγραφο της κατατεθειμένης ΑΙΤΗΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΑΡ.4/2012 ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ώστε να ενημερωθεί ο βουλευτής τους, οτι ΕΑΝ ψηφίσει υπέρ της παράδοσης της χώρας μας στις 14 Ιανουαρίου 2013, θα κινηθεί η αυτόφωρη διαδικασία σύλληψης την οποία η Ντόρα Κρητικοπούλου έχει αιτηθεί προς τις Εισαγγελικές Αρχές και στη ΓΑΔΑ, στις 14.01.2013.
Εφόσον δε ο Πρωθυπουργός, υπουργοί και υφυπουργοί ψηφίσουν υπέρ της παράδοσης της χώρας μας, με τη βουλευτική τους ιδιότητα, θα πρέπει τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας να διατάξουν τη σύλληψη και αυτών.
Ντορα Κρητικοπουλου
Η ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 § 4 Συντ.


- – - http://unit.letmefree.gr/- – -
Επειδή:
1. Παρά το γεγονός ότι ΟΛΑ τα κόμματα έχουν ενημερωθεί για τη μήνυση και επίσης έχουν κατατεθεί στα γραφεία τους γραπτά σημειώματα από εκατοντάδες πολίτες και bloggers, σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, που τους ζητούν επώνυμα να πάρουν θέση για το θέμα της μήνυσης κατά του ΓΑΠ και λοιπών,
2. Όλα τα ΜΜΕ έχουν ενημερωθεί για το ζήτημα της παρέλευσης της προθεσμίας, αλλά ΚΑΝΕΝΑ συστημικό κανάλι ούτε εφημερίδα έχει δημοσιεύσει το παραμικρό,
3. Η συντριπτική πλειοψηφία των blogs έχουν δημοσιεύσει εκτενώς το θέμα κι έτσι έχει διαδοθεί, κυρίως στόμα-στόμα και μέσα από κοινωνικά δίκτυα,
Οι πολιτικοί, για να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου και να τον αποπροσανατολίσουν, ασχολούνται με το θέμα της λίστας Lagarde, που αποτελεί ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑ και συγκαλύπτουν το μείζον θέμα της εσχάτης προδοσίας που είναι ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ.
Και επειδή:
Στις 10.01.2013 παρήλθε το τρίμηνο από τότε που η δικογραφία διαβιβάσθηκε στη Βουλή, χωρίς να έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα η μήνυση και χωρίς να έχει γίνει η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Γ.Παπανδρέου. Μετά την παρέλευση του τριμήνου, τεκμαίρεται κατά το Σύνταγμα ότι η Βουλή δεν δίνει την άδεια για την άρση.
Η συγκάλυψη αυτή φανερώνει τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
Ενόψει όλων αυτών, καθώς και της επικείμενης παράδοσης της χώρας μας επισήμως στις 14.01.2013, ο Ελληνικός Λαός πρέπει να ενεργοποιηθεί ώστε να καταρρεύσει το σάπιο πολιτικό σύστημα που τον κυβερνά.
ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ
Για να ασκήσουμε επώνυμες νόμιμες πιέσεις σε συστημικά ΜΜΕ, σε γραφεία κομμάτων, ώστε να παραπεμφθούν σε δίκη οι υπεύθυνοι για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας και τα άλλα εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού.
Δεν ξοδεύουμε πλέον χρόνο σε συζητήσεις του στυλ ‘τι έκαναν’ – όλοι τα ξέρουμε –τώρα είναι ώρα για πράξεις. Το πρόβλημα στην Ελλάδα είναι το υπάρχον πολιτικό σύστημα και οι βουλευτές που θέλουν να συγκαλύψουν εγκλήματα.
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ,
ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ: http://unit.letmefree.gr/
Τα στοιχεία σας κρυπτογραφούνται και θα παίρνετε οδηγίες για συντονισμένες κινήσεις με sms και e-mail.
ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ: ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 § 4 Συνταγματος

Η ΒΟΥΛΗ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Στις 10.01.2013 παρήλθε το τρίμηνο από τότε που η δικογραφία διαβιβάσθηκε στη Βουλή, χωρίς να έχει ανακοινωθεί μέχρι σήμερα η μήνυση και χωρίς να έχει γίνει η άρση της βουλευτικής ασυλίας του Γ.Παπανδρέου. Μετά την παρέλευση του τριμήνου, τεκμαίρεται κατά το Σύνταγμα ότι η Βουλή δεν δίνει την άδεια για την άρση.
Η συγκάλυψη αυτή φανερώνει τη ΣΥΝΕΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
 Το πλάνο των νομικών ενεργειών που θα γίνουν άμεσα για το θέμα αυτό, είναι έτοιμο. Θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αυτές όσοι Έλληνες συμφωνούν ότι μας κυβερνούν ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Ειδικά για τον ηγέτη της χώρας και πρωθυπουργό μας, που στις 14.01.2013 παραδίδει επίσημα την Ελλάδα στους τροϊκανούς, μπορούμε να κατανοήσουμε ότι του είναι δύσκολο, παρά τις προεκλογικές του δεσμεύσεις προς τον Ελληνικό Λαό, να ζητήσει την άρση της βουλευτικής ασυλίας του φίλου του από παλιές εποχές.
Απολαύστε το τραγουδάκι που έφτιαξαν μαζί.
ντραμς: Αντώνης Σαμαράς – ηλεκτρική κιθάρα: Τζέφρυ Παπανδρέου
Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξαναβρεθούν μαζί, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, και να το τραγουδούν και πάλι μαζί. Για να θυμούνται τα παλιά. Για να θυμούνται ότι ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.
Αυτή τη φορά όμως, στα ντραμς θα είναι ο Ελληνικός Λαός.
Ντόρα Κρητικοπούλου
 http://letmefree.gr/?page_id=601

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο έλληνας ογκόλιθος των μαθηματικών που πήγε στις ΗΠΑ ως «επικίνδυνος κομμουνιστής» Ο αντιστασιακός δασκαλάκος του χωριού, Χρήστος Παπακυριακόπουλος, που θα γινόταν ο περιβόητος «Πάπα» του Πρίνστον!

Όταν ρώτησαν κάποτε τον πατέρα της Θεωρίας των Κατηγοριών, τον σπουδαίο πολωνο-αμερικανό μαθηματικό Samuel Eilenberg, αν υπάρχει σύγχρονος...