Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2017

.Ο Έλληνας δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν..

Έλληνας δεν είναι ένας ξεχασμένος πολίτης της Μεσογείου.Ούτε μία λέξη στην ταυτότητα.Είναι τίτλος.  Κι όπως κάθε τίτλο, θα τον «αποκτήσουν» αυτοί που θα «προσπαθήσουν» να τον κάνουν δικό τους.  Δεν θα μάθεις από τα βιβλία την ιστορία, τις μάχες, τα πρόσωπα που σημάδεψαν την ζωή του ιερού, τούτου, χώρου.     Θέλεις να μάθεις για τους Έλληνες;
 Την αλήθεια για τους Έλληνες;….  Δεν είναι δύσκολο. Προσπάθησε να «ακούσεις» το αίμα που κυλάει μέσα σου.  Εκεί είναι χαραγμένοι, ολόκληροι αιώνες και περιμένουν να τους ενθυμηθείς.
 Ενθυμηθείς; Τι λέξη είναι αυτή; Η καταλληλότερη, θα απαντήσω.  Είναι μεγάλη τιμή να είσαι πολίτης του φωτεινού λίθου της Γαίας.  Η ώρα που θα αποδειχθεί ο ρόλος του καθενός, ως οπλίτης (αναγραμματισμός), είναι κοντά.  Τα «στρατόπεδα» δεν είναι κρυφά, αλλά είναι φανερά όσο ποτέ.
 Η επιλογή σου, θα κρίνει, όχι μόνο την μοίρα σου, αλλά την μοίρα όλης της Οικουμένης.
 Ο Έλληνας δεν μπορεί να ηττηθεί από κανέναν…
Έλ λην Μακεδόνας

Ευχαριστούμε τον αδελφό Σιτάλκα για την εξαιρετική δημιουργία με υπέροχες εικόνες και επική μουσική επένδυση  για την μεταφορά του κειμένου σε βίντεο.
xorisorianews.gr
nyxtobaths

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...