Αριστεροί και Δεξιοί , βγάλτε το σκασμό και ενωθείτε - το απαιτεί η Ελλάδα.

Έως σήμερα ομολογώ πως δεν έχω δει ή αντιληφθεί κάποια κοινή προσπάθεια Συνένωσης των ήδη πολυάριθμα μικρών ή μεγαλύτερων Ομάδων οι οποίες ούτως ή άλλως στόχο και σκοπό έχουν να αντιτίθενται στα καταστροφικά μέτρα των ντόπιων και ξένων εχθρικά δυνάμεων που συνεχώς υποδουλώνουν και εξουθενώνουν Ελλάδα και Έλληνες.Όλοι θεωρούν πως η δική τους Ομάδα πρεσβεύει το καλύτερο και με τον καλύτερο τρόπο για τον τόπο τούτο. Αυτό το βρίσκω λάθος! Η κάθε Ομάδα μπορεί να αυξάνει τα μέλη της αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα μπορέσει να ανατρέψει το σάπιο καθεστώς που ολοένα βυθίζει τους Έλληνες στο σκοταδισμό - στέλνοντας και ορισμένους κατ' εξαίρεσιν στην αυτοχειρία.Έλληνες! …η κάθε Ομάδα έχει και κάποια Ηγετικά στελέχη τους λεγόμενους "μπροστάρηδες" Απαιτήστε από αυτούς να πάψουν να αρέσκονται σε περιορισμένο ατομικό και ομαδικό επίπεδο και προτείνετέ τους να έρθουν σε διαβουλεύσεις με άλλους μπροστάρηδες μικρότερων ή μεγαλύτερων Ομάδων.Κάθε ημέρα που περνάει είναι εις βάρους όλων των Ελλήνων και ιδιαιτέρως καταστροφικές για όσους δεν διαθέτουν τα οικονομικά αποθέματα ή πολύ περισσότερο τα ψυχικά αποθέματα να διαχειριστούν το όλο κακό που μας έχουν επιρρίψει οι προδότες της χώρας τούτης.Προσπαθήστε το συντομότερο δυνατόν να γίνουμε όλοι οι Έλληνες ΕΝΑ γιατί οι ξένοι με τους πράκτορές τους όλα τα χρόνια μπορούσαν και τα κατάφερνα πάντοτε καλά να διαιρούν τους Έλληνες σε δυο στρατόπεδα ...σε ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ και ΔΕΞΙΟΥΣ.
Αριστερέ και Δεξιέ! ...όταν έχεις την απόλυτη, Ελευθερία και Δημοκρατία, διαχειριζόμενοι από μόνοι σας τον πλούτο της Ελλάδος μέσω Δημοκρατικών Θεσμών της Ελληνικής Νομοθεσίας δεν με ενοχλεί καθόλου εάν τρώγεστε μεταξύ σας εντός του Ναού της Δημοκρατίας που είθισται να αποκαλούν το Ελληνικό Κοινοβούλιο ή κατά άλλους η Βουλή των Ελλήνων ...
...όταν όμως η χώρα η Ελλάδα και οι πολίτες αυτής Έλληνες ζουν πρωτόγνωρες καταστάσεις Υποδούλωσης και Τυρρηνίας έως και αφανισμού από προσώπου γης …τότε προσωπικά, πιστεύοντας πως ο λόγος μου εκπροσωπεί τον κάθε ευσυνείδητο Έλληνα Πολίτη απαιτώ να βγάλετε το σκασμό και να παλέψετε από κοινού να εκδιωχθούν δια παντός οι εντός και εκτός Ελλάδος εχθροί μας – γιατί διαφορετικά δεν βλέπω μεγαλύτερους εχθρούς για την χώρα τούτη …από την δική σας στάση!
Η έως σήμερα ανεκτική και ανεπαρκής στάση σας επιτρέπει στους εντός και εκτός εχθρούς της χώρας μας να προωθούν ανενόχλητα τα καταστροφικά συμφέροντά τους.
Να είσαι ΔΕΞΙΟΣ ή ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ …αλλά όχι συμπαραταγμένος μέσω της αδράνειά σου με τους εχθρούς της Ελλάδος …γιατί τότε γίνεσαι ένα και τα αυτό με τους εχθρούς της!
Αυτά είχα να σας πω ΔΕΞΙΟΙ και οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ της Ελλάδος που σε λίγο αν δεν θα αντιδράσετε θα είσθε οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ και οι ΔΕΞΙΟΙ μιας ευρύτερης κολυμπήθρας που θα λέγεται Ευρώπη με τη διαφορά όμως πως οι πολίτες αυτής της ευρωπαϊκής κολυμπήθρας θα αποτελούν την - πολτοποιημένη ανθρώπινη μάζα – χωρίς εθνότητα, κουλτούρα και ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Σας είναι ήδη γνωστές οι ιστορικές και θρησκευτικές παραχαράξεις που εντέχνως έως σήμερα έχουν πετύχει …αλλά και άλλες που σιγά – σιγά προωθούν.ΑΙΣΤΕΡΟΙ και ΔΕΞΙΟΙ ενώστε τις δυνάμεις σας να απαλλαγεί ο τόπος το συντομότερο! Μετά έχετε χρόνο να βγάζετε τα μάτια σας και πάλι! Καλές αποφάσεις και Καλή Ενοποιημένη Οργάνωση
Ephialtes son of Sophonides
http://empsyhosis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_9.html

Δείτε τι εγώ προσωπικά με τους συμπολίτες μου στο παρελθόν καταταφέραμε για την Αρχαία Αθήνα και τους Αθηναίους πολίτες. Πράξτε κι εσείς ανάλογα. Κάποιοι έχουν μάθει τα έργα μου και τα διαλαλούν - ενώ άλλοι τα έχουν κρατήσει αιώνες μακρυά σας!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΡΗΓΑΣ για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

ΒΙΝΤΕΟ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!