Τελικά το φιλότιμο είναι στην ανθρώπινη φύση του Έλληνα

Η πρόσκληση από το ΑΒ Βασιλόπουλος
Η γειτονιά μας γέμισε ένα φορτηγό τρόφιμα για το "Μητέρα" της Γεωργίας Ξάνθη
Μπορεί να μας πλήγωσαν και να συνεχίζουν να μας πληγώνουν. Μπορεί να μας είπαν και να συνεχίζουν να μας λένε ψέματα πολλά .Μπορεί να επιμένουν να μας βομβαρδίζουν με τρόμο και φοβέρα. Όσο όμως επιμένουν αυτοί ,άλλο τόσο επιμένουμε και εμείς βομβαρδίζοντας τους με τα ωραία μας. Με το φιλότιμο μας , με το συναίσθημα της αλληλεγγύης μας που πιο ψηλά να πάει δεν γίνεται η μάλλον γίνεται , ειδικά όταν αφορά τους συνανθρώπους μας , τους γείτονες μας, τους φίλους μας. Αυτή είναι και χαρά μας. Η πράξη του ωραίου.
Μια τέτοια πράξη ήταν και η άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΜΗΤΕΡΑ.
Ένα φορτηγό γέμισε μετά το κάλεσμα. Γέμισε με τα ζητούμενα για τα μωρά και μεταφέρθηκαν στο ίδρυμα από το σούπερ μάρκετ ΑΒ της γειτονιάς μας, στην οδό Λένορμαν .

Η μεγάλη αυτή ανταπόκριση, δεν πέρασε απαρατήρητη , και από την κεντρική Διοίκηση της εταιρείας ,η οποία αφού πληροφορήθηκε ότι υπήρξε διαφήμιση του εγχειρήματος από τους κατοίκους , ενημέρωσε και την Διεύθυνση του καταστήματος.
ΜΠΡΑΒΟ ,ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ , στην γειτονιά μας , στην ατέλειωτη αξιοπρέπεια της και στο μεγαλείο της ψυχής της , που εμείς οι απλοί , το λέμε φιλότιμο.

Σχόλια

  1. Μπράβο σε κάθε προσπάθεια να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη, είναι μια αξιόλογη προσπάθεια. Πρέπει να αναδείξουμε τον θεσμό του εθελοντισμού ο οποίος βρίσκεται σε χειμερία νάρκη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!