ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΕΛΦΙΚΟΥ ΤΟΠΙΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΧΩΡΟΤΑΞΙΚΟ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 


Η περίπτωση του Χωροταξικού της Στερεάς Ελλάδας αποτελεί σπάνια ή μοναδική περίπτωση όπου οι πάντες  προσέφυγαν στο Συμβούλιο της Επικρατείας  εναντίον  μιας τέτοιας απόφασης . Σε τοπικό επίπεδο αναμένονται οι επόμενες  κινήσεις  όλων των εμπλεκομένων  προκειμένου να γίνει σαφές ποιος εννοεί  πραγματικά την αντίθεσή του και ποιος  απλά  προσπαθεί να σώσει τα προσχήματα , αποδεικνύοντας πως δεν ήταν «κατά λάθος»  τα όποια δικά του λάθη συνέβαλαν έστω και ως δικαιολογία στην υπογραφή αυτού του επαίσχυντου Χωροταξικού που σβήνει τις σοβαρές προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης των Δελφών για πάντα.

Οι Δελφοί όμως δεν είναι τοπική υπόθεση. Είναι παγκόσμια υπόθεση που έχει ήδη ξεφύγει από τα  όρια του νομού Φωκίδας και όσο η κυβέρνηση καθυστερεί να ανακαλέσει απλά και ανθρώπινα , η  απόπειρα μετατροπής  των Δελφών σε «χωματερή» ξεφεύγει και από τα Εθνικά όρια. 
Σε αυτή την συγκυρία, πολλοί  που βρίσκονται μακριά δυσκολεύονται να πιστέψουν  το έγκλημα που επιχειρείται εις βάρος του Δελφικού Τοπίου και κάποιοι άλλοι εξακολουθούν να  ψεύδονται και να αποπροσανατολίζουν  απλούς πολίτες που κάνουν το λάθος να εξακολουθούν να τους εμπιστεύονται.
Όποιος θέλει  να δει στο Google Earth  τα όρια των διάφορων προστατευόμενων περιοχών και που προβλέπεται ποια καταστροφή του Δελφικού Τοπίου από το εν λόγω Χωροταξικό, μπορεί στην διεύθυνση http://karteria1.blogspot.com/2019/02/google-earth.html
Για να δείτε  την προβλεπόμενη καταστροφή σε πραγματική εικόνα, κατεβάστε τις φωτογραφίες στις ακόλουθες διευθύνσεις:  
Κάθε διεύθυνση  περιέχει δύο αρχεία φωτογραφίας.  Αποθηκεύστε αν θέλετε το κάθε ζεύγος σε ένα ξεχωριστό φάκελο στον υπολογιστή σας ή σε κάποιο εξωτερικό μέσο αποθήκευσης.

Η Αποθήκευση των φωτογραφιών στον υπολογιστή σας γίνεται με την επιλογή "περισσότερες επιλογές" 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Νόσος των Λεγεωνάριων: Προσοχή στα συμπτώματα της ασθένειας από τα air condition!

Δεν είναι αριστερά αυτό που μας κυβερνά...

To μπαρμπούτι (Κανόνες)