Σάββατο, 26 Αυγούστου 2017

ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΟΥ FORBES: Οι πλουσιότεροι Ελληνες για το 2017To Forbes παρουσίασε για ακόμη μία χρόνια τη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους του κόσμου.
Η Ελλάδα, έκανε αισθητή την παρουσία της, αφού μέσα σε αυτούς, φιγουράρουν και αρκετοί Έλληνες!
Δείτε ποιοι Ελληνες βρίσκονται στη λίστα του Forbes:
10. Άλεκ Γκόρης

Η περιουσία του αγγίζει τα 2,1 δις. Οταν πήγε στις ΗΠΑ δεν ήξερε καν αγγλικά και δούλευε απλά στο μπακάλικο του θείου του.
9. Πήτερ Πετρόπουλος

Το 2016 η περιουσία του ήταν στα 1,6 δις. Πλέον είναι στα 2,1! Επιχειρηματίας, τραπεζίτης, συγγραφέας και πολιτικός ενώ στο μακρινό 1972, έχει κάνει γραμματέας Εμπορίου των ΗΠΑ επί προεδρίας Νίξον. Για κάποιος είναι ο άντρας με την μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ αυτή τη στιγμή.
8. Γιώργος Αργυρός

Έχει περιουσία 2,2 δις αν και το 2016 βρισκόταν στα 1,8 δις δολάρια. Βασική του επιχειρηματική ενασχόληση είναι το real estate και οι επενδύσεις ένω έχει διατελέσει και πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ισπανία.
7. Αλέξανδρος Σπανός

Είναι ιδιοκτήτης των San Diego Chargers ενώ ασχολείται και με το real estate. Η περιουσία του αγγίζει τα 2,4 δις.
6. Ντιν Μητρόπουλος

Εχει την Pabst Brewing, εταιρεία που παράγει μπύρες και ποτά. Στα 2,4 δις δολάρια ανέρχεται η περιουσία του.
5. Φίλιππος Νιάρχος

Η περιουσία του φτάνει τα 2,5 δις δολάρια και θεωρείται ένας από τους 10 μεγαλύτερους συλλέκτες στον πλανήτη. Η συλλογή του από πίνακες μάλλον ξεπερνά το 1 δις δολάρια!
4.Τζον Πολ Ντετζόρια

Είναι μισός Έλληνας και μισός Ιταλός, η περιουσία του φτάνει τα 3,1 δις και είναι ιδιοκτήτης της «John Paul Mitchell Systems», που παρασκευάζει προϊόντα για τον καλλωπισμό των μαλλιών. Ο θρύλος λέει πως παλιά ήταν άστεγος και ζούσε μέσα σε ένα αμάξι.
3.Τζον Κατσιματίδης

Εχει την μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ-μάρκετ της Νέας Υόρκης και της Φλόριντα, 400 Βενζινάδικα και μερικές εταιρείες Real Estate για να συμπληρώνει το εισόδημά του. Μόλις… 3,3 δις δολάρια η περιουσία του.
2. Τομ Γκόρης

Αδερφός του νούμερο 10 της λίστας, ο Τομ Γκόρης γεννήθηκε στη Ναζαρέτ από Έλληνα πατέρα και Λιβανέζα μητέρα. Μέσω της εταιρείας του Platinum Equity επιβλέπει πάνω από 25 εταιρείες, των οποίων τα περιουσιακά στοιχεία ανέρχονται στα 6 δις!
1. Τζιμ Ντέιβις

Του ανήκει η New Balance. Ο ελληνικής καταγωγής Τζιμ Ντέιβις έχει μια σχετικά αξιοπρεπή περιουσία: 5,1 δις!
http://arouraios.gr/2017/08/sti-lista-tou-forbes/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ντοκιμαντέρ της Amazon υποστηρίζει: «Ελληνας ήταν ο Ιησούς, όχι Εβραίος»

Posted on 11 Φεβρουαρίου 2019 by Κατοχικά Νέα «Έλληνας και όχι Εβραίος», ήταν ο Ιησούς υποστηρίζει ένα ντοκιμαντέρ της Amazon, υπ...