Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

Στάθης Στιβακτάκης: Ο αγρότης που ξετρέλανε τις γυναίκες μιλάει για τον πανικό των ημερών προς το πρόσωπό του


HuffPost Greece

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: 
A

Συνέντευξη έδωσε ο πιο sexy - όπως τον αποκάλεσαν - αγρότης, Στάθης Στιβακτάκηςστο κανάλι Κρήτη Tv όπου και είπε ότι «δεν το κουνάει» από το χωριό του στο Ηράκλειο, Βορίζια.
Όπως εξήγησε ο νεαρός «δεν θέλω να με κρίνουν για την εμφάνισή μου αλλά για το μυαλό μου» και συνέχισε να μιλά για τα νέα μέτρα τα οποία όπως εξήγησε «θα μας αφανίσουν». Ο δημοσιογράφος ωστόσο επέμεινε και τον ρώτησε εάν θα τον σκεφτόταν ποτέ να ακολουθήσει είτε την καριέρα του μόντελινγκ είτε στον χώρο της τηλεόρασης. Ο κ. Στιβακτάκης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν εγκαταλείπω τη δουλειά μου με τίποτε. Δεν φεύγω από το χωριό. Έχω μάθει να είμαι έξω στη φύση. Δεν έχω μάθει να είμαι κλεισμένους σε κλουβιά ή σε πασαρέλες».
Για τον ίδιο όπως εξήγησε το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουν οι νέοι στα χωριά αφού αυτά ερημώνουν ενώ με την κρίση «θα πεινάσουν όλοι». Ο Σταθης Στιβακτάκης μιλά με τα καλύτερα λόγια για το δικό του χωριό καθώς είναι το μέρος στο οποίο ηρεμεί. Ο ίδιος είναι μελισσοκόμος στο επάγγελμα και έχει καταφέρει να στήθει μία πρότυπη μελισσοκομική μονάδα.
Οπότε κορίτσια ψυχραιμία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...