Στάθης Στιβακτάκης: Ο αγρότης που ξετρέλανε τις γυναίκες μιλάει για τον πανικό των ημερών προς το πρόσωπό του


HuffPost Greece

Δημοσιεύθηκε: Ενημερώθηκε: 
A

Συνέντευξη έδωσε ο πιο sexy - όπως τον αποκάλεσαν - αγρότης, Στάθης Στιβακτάκηςστο κανάλι Κρήτη Tv όπου και είπε ότι «δεν το κουνάει» από το χωριό του στο Ηράκλειο, Βορίζια.
Όπως εξήγησε ο νεαρός «δεν θέλω να με κρίνουν για την εμφάνισή μου αλλά για το μυαλό μου» και συνέχισε να μιλά για τα νέα μέτρα τα οποία όπως εξήγησε «θα μας αφανίσουν». Ο δημοσιογράφος ωστόσο επέμεινε και τον ρώτησε εάν θα τον σκεφτόταν ποτέ να ακολουθήσει είτε την καριέρα του μόντελινγκ είτε στον χώρο της τηλεόρασης. Ο κ. Στιβακτάκης ήταν κατηγορηματικός: «Δεν εγκαταλείπω τη δουλειά μου με τίποτε. Δεν φεύγω από το χωριό. Έχω μάθει να είμαι έξω στη φύση. Δεν έχω μάθει να είμαι κλεισμένους σε κλουβιά ή σε πασαρέλες».
Για τον ίδιο όπως εξήγησε το πιο σημαντικό είναι να γυρίσουν οι νέοι στα χωριά αφού αυτά ερημώνουν ενώ με την κρίση «θα πεινάσουν όλοι». Ο Σταθης Στιβακτάκης μιλά με τα καλύτερα λόγια για το δικό του χωριό καθώς είναι το μέρος στο οποίο ηρεμεί. Ο ίδιος είναι μελισσοκόμος στο επάγγελμα και έχει καταφέρει να στήθει μία πρότυπη μελισσοκομική μονάδα.
Οπότε κορίτσια ψυχραιμία...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!