Το βίντεο του ΕΟΤ «Greece- A365-Day Destination» που απέσπασε νέα διεθνή διάκριση!


Νέα διεθνής διάκριση για το πολυβραβευμένο πλέον βίντεο του ΕΟΤ «Greece- A365-Day Destination» (Ελλάδα- Προορισμός 365 ημέρες).
H Ελλάδα έλαβε το δεύτερο βραβείο παγκόσμιου προορισμού και το πρώτο στην Ευρώπη, στο Φεστιβάλ Τουριστικών Ταινιών του Βερολίνου Golden City Gate, στο πλαίσιο της Διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης ITB, όπου η χώρα μας έχει δυναμική παρουσία με περίπτερο του ΕΟΤ.
Το βραβείο παρέλαβαν από τον πρόεδρο του φεστιβάλ Βόλφγκανγκ Τζο Χούσερτ (Wolfgang Jo Huschert), ο διευθυντής Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης του ΕΟΤ Πέτρος Σαγάνας και η προϊσταμένη του Τμήματος Εκδόσεων και Οπτικοακουστικών Ελευθερία Φίλη, παρουσία της προϊσταμένης του Γραφείου ΕΟΤ Γερμανίας Βίκυς Στρούμπου.
Η ταινία «Greece- A365-Day Destination», δημιουργήθηκε από τον ΕΟΤ σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη- Κιούκα, σε εφαρμογή του επικοινωνιακού σχεδιασμού της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού 365 ημέρες το χρόνο.
Είναι διάρκειας 3’36» κι έχει ως θέμα, τις εικόνες, τον ήχο, και τα χρώματα της Ελλάδας στις τέσσερις εποχές του χρόνου.




Πηγή:
tribune.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!