Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015

ΟΙ ΚΡΗΤΙKOI ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΑΡΩΣΑΝ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ KICK BOXING!!!!!!! BINTEO!!!!!

Οι Ηρακλειώτες Θοδωρής Σέρδες και Μανούσος Τραβαγιάκης συμμετείχε σε διεθνείς αγώνες της κατηγορίας Κ – 1 που πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 95 κιλών. Δείτε videos από τους αγώνες της Ιταλίας.Ηρακλειώτικη εκπροσώπηση είχαν οι διεθνείς αγώνες kick boxing που πραγματοποιήθηκαν στην Ιταλία. Οι αγώνες στο στυλ του Κ-1 που διεξήχθησαν στην γειτονική χώρα είχαν εκπροσώπηση από ολόκληρο τον κόσμο και ο Θοδωρής Σέρδες κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 94 κιλών κερδίζοντας τον Πολωνό πυγμάχο στον ημιτελικό ενώ στον τελικό έριξε κάτω με νοκ άουτ τον οικοδεσπότη Ιταλό.  Πέραν του Θοδωρή Σέρδε, με το χρυσό μετάλλιο επέστρεψε και ο Μανούσος Τραβαγιάκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία των 65 κιλών.

 ΑΠΟ ellaniapili

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο έλληνας ογκόλιθος των μαθηματικών που πήγε στις ΗΠΑ ως «επικίνδυνος κομμουνιστής» Ο αντιστασιακός δασκαλάκος του χωριού, Χρήστος Παπακυριακόπουλος, που θα γινόταν ο περιβόητος «Πάπα» του Πρίνστον!

Όταν ρώτησαν κάποτε τον πατέρα της Θεωρίας των Κατηγοριών, τον σπουδαίο πολωνο-αμερικανό μαθηματικό Samuel Eilenberg, αν υπάρχει σύγχρονος...