Ποιοι και γιατί θέλουν το ευρώ;


Γράφει ο Κλεισθένης.
 
 Δύο πρόσφατες συγκεντρώσεις στο σύνταγμα μας αναγκάζουν να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή το τι σχεδιάζεται για την Ελλάδα μας και το μέλλον.Ας εξετάσουμε ποιοι θέλουν το ευρώ.Στα ΜΜΕ της διαπλοκής προβάλλεται επιτακτικά η αναγκαιότητα εύρεσης λύσης και συμφωνίας. Υπάρχουν και μερικά "μπουμπούκια" που θέλουν οποιαδήποτε συμφωνία έστω και αν ο λαός καταστραφεί.Το ποια συμφέροντα εξυπηρετούν τα ΜΜΕ της διαπλοκής είναι περιττό να το αναφέρω. Όλοι γνωριζόμαστε σ' αυτόν εδώ τον τόπο.Μας έχουν βομβαρδίσει με την άποψη ότι όσοι έχουν βγάλει τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό ενδιαφέρονται διακαώς να επιστρέψουμε σε εθνικό νόμισμα έτσι ώστε να αγοράσουν μπιρ παρά ότι περιουσιακό στοιχείο υπάρχει στην Ελλάδα. Είναι όμως έτσι;Αν η χώρα μας επιστρέψει σε εθνικό νόμισμα τότε σίγουρα θα υπάρξει έλεγχος διακίνησης κεφαλαίων. Η κυβέρνηση που θα αποφασίσει την επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα δεν θάναι μία κυβέρνηση τύπου ΣΥΡΙΖΑ αλλά μία πατριωτική κυβέρνηση με ισχυρό λαϊκό έρεισμα και τον λαό σε εγρήγορση. Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν μεταφέρει τα κεφάλαιά τους στο εξωτερικό για να τα επαναπατρίσουν θα πληρώσουν τέτοια εισφορά που θα είναι ασύμφορος ο επαναπατρισμός. Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να αγοράσουν μπιρ παρά ότι πουλιέται στην Ελλάδα. Αυτός ο μύθος προπαγανδίζεται για να τρομοκρατούν τους πολίτες.Την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη επιθυμούν και οι πολυεθνικές. Αν γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα ή θα τα μαζέψουν (αμήν και πότε) και θα φύγουν ή θα προσαρμοστούν στην νέα κατάσταση ζημιώνοντας πολύ λιγότερο την χώρα. Ο λαλίστατος Καρατζαφέρης είπε σε συνέντευξή του ότι περί τα 12 δις ευρώ βγαίνουν απ' την χώρα από τους λαθρομετανάστες και περί τα 35 δις ευρώ από τις πολυεθνικές. Έστω και αν τα ποσά είναι μικρότερα από όσο τα υπολογίζει ο Καρατζαφέρης η αλήθεια είναι ότι τα ευρώ που φεύγουν απ' την χώρα είναι αρκετά δις .Όλοι όσους προανέφερα έχουν συμφέρον να παραμένει η Ελλάδα στο ευρώ.Αυτοί όμως δεν είναι αρκετοί, όσο ισχυροί κι αν είναι πρέπει να παρασυρθεί και μεγάλο τμήμα του πληθυσμού.Η αλήθεια είναι ότι όντως η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει το ευρώ. Ποιοι όμως και γιατί;Αυτοί που θέλουν το ευρώ, ειδικότερα στα λαϊκά στρώματα, είναι οι φοβισμένοι, οι τρομοκρατημένοι. Σ' αυτό συνετέλεσαν τα κάθε λογής δημοσιεύματα των γνωστών παπαγάλων των ΜΜΕ καθώς και οι εκπρόσωποι των νεοφιλελεύθερων αντιλήψεων. Αυτοί δλδ που ευθύνονται για το κατάντημα της χώρας.
Θα επιτρέψουμε στους νεοφιλελεύθερους αντεθνικά σκεπτόμενους να αποφασίσουν για 'μας; Θα επιτρέψουμε στους φοβισμένους και τρομοκρατημένους να αποφασίσουν για 'μας;Κάθε λογικά σκεπτόμενος 'Ελληνας πολίτης οφείλει να απομονώσει τις νεοφιλελεύθερες Κασσάνδρες και να ενημερώσει τους φοβισμένους και τρομοκρατημένους πολίτες για το τι σημαίνει η παραμονή μας στο ευρώ και τι σημαίνει η επιστροφή μας σε εθνικό νόμισμα.
Όλοι, ακόμη και οι φοβισμένοι και τρομοκρατημένοι γνωρίζουν τις καταστροφικές συνέπειες που είχε και έχει το ευρώ. Όλοι, ακόμη και οι φοβισμένοι και τρομοκρατημένοι γνωρίζουν τι σημαίνει εθνικό νόμισμα.Γιαυτό έχουν λυσσάξει οι εθνοπροδότες και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να εκφοβίσουν και να τρομοκρατήσουν τους πολίτες. Αν η κυβέρνηση που θα επαναφέρει το εθνικό μας νόμισμα είναι πατριωτική, τότε ο μέσος και φτωχός Έλληνας δεν έχει να φοβηθεί τίποτε, άλλοι τρέμουν στην ιδέα γιατί θα χάσουν τα υπερκέρδη τους και μεγάλο μερίδιο απ' τα κεφάλαια που έχουν στο εξωτερικό, ειρήσθω εν παρόδω τα περισσότερα κεφάλαια απ' αυτά έχουν αποκτηθεί παράνομα, είναι "μαύρα".
Θα επιτρέψουμε την παραμονή μας στο ευρώ που μας καταστρέφει 'μέρα με τη 'μέρα για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών και των εχόντων "μαύρα" και κλεμμένα στο εξωτερικό;Θα διακινδυνέψω μία πρόβλεψη. Σίγουρα η κυβέρνηση Τσίπρα θα συνάψει συμφωνία με τους τοκογλύφους, σε λίγο καιρό όμως το πρόβλημα θα ξαναφουντώσει μέχρι και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης να καταλάβει την συμπαιγνία Τσίπρα τοκογλύφων. Τότε μην έχοντας άλλη λύση και ελπίδα, ο λαός θα αντιδράσει, θα βρει τον τρόπο να αποκτήσει πατριωτική κυβέρνηση που κόντρα στις μνημονιακές και νεοφιλελεύθερες Κασσάνδρες θα μας επαναφέρει το εθνικό μας νόμισμα, την δραχμή, ναι! την αγαπημένη μας δραχμούλα που τόσο δόλια μας την "πήρε" ο "υπερπατριώτης" Σημίτης και οι γνωστοί περί αυτόν Γερμανοτσολιάδες... 
  
 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!