Δυστυχώς η αμερικανιά ως τρόπος ζωής έχει κατακτήσει την χώρα.


Ελλάδα,ένας τόπος που έχει χάσει προ πολλού την εθνική του ταυτότητα.
Ραγιαδισμός εδώ,ραγιαδισμός εκεί,ραγιαδισμός σε όλα τα επίπεδα και θέματα.Ο ραγιαδισμός είναι ίσως, η χειρότερη μορφή προσωπικής αρρώστιας.
Οι Έλληνες οι ίδιοι δεν θέλουν να έχουν Ελληνική προσωπικότητα.Και γιατί το λέω αυτό;
Διότι οι νεοέλληνες,έχουν απολέσει από καιρό την ψυχή τους,από τις προτηγανισμένες πατάτες, τα σαντιγί και τις τοξικές μαργαρίνες σε αμερικλάνικα μαγαζιά,ακούγοντας μουσική πού δεν έχει καμία σχέση με Ελλάδα.Θα μου πείς η μουσική είναι παγκόσμια γλώσσα...ναι αλλά η Ελληνική μουσική πού είναι;...γιατί δεν ακούγεται πουθενά;....δεν είναι παγκόσμια γλώσσα;Δεν έχουμε παραδοσιακή μουσική; Η όποια «παράδοση» υποτάχθηκε στις μασέλες του σοσιαληστρικού (εξ αμερικλανικής) παν βρόμικου ιδεολογήματος,που κατέπνιξε κάθε πολιτική και εθνική αντίσταση.
 Φτάσαμε στο σημείο οι μόνοι οργανωμένοι αντιστασιακοί να είναι οι μαχόμενοι μουσάτοι ρασοφόροι ορισμένων μονών.  Βρόμα και ραγιαδισμός παντού....
Να φανταστείς,προσπαθώ να βρω τον δρόμο για τη θάλασσα και σκοντάφτω σε ποτήρια φρέντο, τασάκια γεμάτα γόπες Ντάβιντοφ σλιμς,προφυλακτικά....
Φυσικά μιλάμε για μια τυχαία λαϊκή παραλία που πηγαίνει κανείς με το λεωφορείο και όχι για καμιά Psarou (sic) στην μυκονιάτικη πλαζ, η μόνη διαφορά είναι οι βαρυπούστικες τιμές.
Το καλό γούστο-σεβασμός δεν χάθηκε ποτέ γιατί απλά δεν υπήρχε.
Οι νεοέλληνες είναι προσκηνημένοι τελικά στη δύση μια ζωή.Αλλά,θυμίσω σε αυτούς που στρώνουν συνέχεια κώλο προς τα δυτικά ότι η νόσος των τρελών αγελάδων δεν ήρθε από την Αφρική αλλά από το «πολιτισμένο» και «πιστοποιημένο» ευρωπαϊκό κατάστημα των υπογείων δίποδων.Να φανταστείς,τα διατροφικά απόβλητα των πολυεθνικών,φιγουράρουν μπροστά-μπροστά στα ράφια των αλλοδαπών σούπερμάρκετ πού έχουν γίνει απαραίτητα στην πλειοψηφία του ανεύθυνου και ανεγκέφαλου γιδοπληθυσμού.
Δυστυχώς η αμερικανιά ως τρόπος ζωής έχει κατακτήσει την χώρα........




 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

Νόσος των Λεγεωνάριων: Προσοχή στα συμπτώματα της ασθένειας από τα air condition!

Δεν είναι αριστερά αυτό που μας κυβερνά...