Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ! Η Γερμανική Κυβέρνηση Προειδοποιεί Τις Επιχειρήσεις Και Τους Πολίτες: ΠΟΤΕ Να Μην Χρησιμοποιήσουν Τα Windows 8 Της Microsoft… Γιατί Η “NSA” Θα Κάνει Κατάληψη Στον Υπολογιστή Τους…!

 Η γερμανική κυβέρνηση εξέδωσε προειδοποίηση στις Γερμανικές εταιρείες και τους κυβερνητικούς οργανισμούς να ΜΗΝ χρησιμοποιήσουν τα Microsoft Windows 8 Γιατί η Microsoft μπορεί να πάρει τον έλεγχο του υπολογιστή που φέρει το συγκεκριμένο λογισμικό καθώς και οτ οτι υπάρχει μια κερκόπορτα της NSA απο την οποία μπορεί να παρακολουθεί τους πάντες και τα πάντα, αυτός είναι ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο πρέπει να απαλλαγούν απο τα Windows 8!Εμάς τους Έλληνες, γιατί δεν μας προειδοποήσε κανείς για αυτό το πάρα πολύ σοβαρό ζήτημα…;Τα Windows 8 θέτουν σε  ένα απαράδεκτο κίνδυνο για την ασφάλεια, τις επιχειρήσεις και τις αρχές, οι ειδικοί προειδοποιούν την Γερμανική κυβέρνηση οτι  η λεγόμενη Trusted Computing είναι μια κερκόπορτα της  NSA.... Πόσο αξιόπιστη είναι η Microsoft;; Για την ομοσπονδιακή και όλες τις γερμανικές αρχές, τις επιχειρήσεις και τους ιδιώτες χρήστες που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται με το λειτουργικό σύστημα των Windows, αυτό το ζήτημα είναι τώρα περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.Επειδή αργά ή γρήγορα θα κλιθούν να χρησιμοποιήσουν τα Windows 8 ή το διάδοχό τους.Από εσωτερικά έγγραφα της TIME ONLINE που υπάρχουν, αλλά και απο ομοσπονδιακούς επαγγελματίες τα Windows 8 κρίνονται  εντελώς επικίνδυνα.
Κατά τα λεγόμενα τους το λειτουργικό σύστημα περιλαμβάνει μια πίσω πόρτα την οποία δεν μπορούν να κλείσουν. Αυτή η κερκόπορτα ονομάζεται Trusted Computing και  θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα  η Microsoft να μπορεί να ελέγξει οποιοδήποτε υπολογιστή από απόσταση και κατ' επέκταση και η NSA.
πηγη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...