Κυριακή, 4 Αυγούστου 2013

Διακοπές φτώχειας για χιλιάδες Έλληνες φέτος........


Διακοπές φτώχειας για χιλιάδες Έλληνες φέτος
Κοντινούς προορισμούς και για λίγες μέρες επιλέγουν οι περισσότεροι πολίτες φέτος το καλοκαίρι.Ρεπορτάζ: Γιώργος Διαμαντάκης
Η οικονομική κρίση και η ανεργία που έχει "χτυπήσει κόκκινο" δεν αφήνει πολλά περιθώρια στους Έλληνες για πολυήμερες διακοπές.
Επιλέγουν κοντινούς νησιωτικούς κυρίως προορισμούς αφού τα ακτοπλοϊκά και ειδικά αν θέλουν να έχουν μαζί τους και το αυτοκίνητο. To newsbomb.gr μίλησε μια ταξιδιώτες στο λιμάνι του Πειραιά οι οποίοι αποκάλυψαν ότι φέτος θα παραθερίσουν λιγότερες μέρες ενώ υπάρχουν και κάποιοι που επιλέγουν τη λύση του camping έωςπιο οικονομική.
Τα ενοικιαζόμενα και τα ξενοδοχεία ελπίζουν στην περίοδο του Δεκαπενταύγουστου αλλά και στους ξένους τουρίστες που φτάνουν καθημερινά στη χώρα μας για διακοπές. Χαρακτηριστικό είναι ότι φέτος έχουν περισσότερη ζήτηση τα ενοικιαζόμενα δωμάτιο που διαθέτουν οικιακό εξοπλισμό όπου και μπορεί μια οικογένεια να μαγειρέψει για να περιορίσει τα έξοδά της.
.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τεράστια ανακάλυψη η πήλινη πλάκα με τους στίχους της Οδύσσειας στην Αρχαία Ολυμπία

Η Αρχαία Ολυμπία αναδεικνύεται για ακόμη μια φορά, ως ένα μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, λένε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτ...