Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ ! (να γιατί οι Ελληνες δεν ξεσηκώνονται,έχουν ένστικτο) APOCALYPSE NOW! (Dies ist, warum die Griechen protestieren nicht Instinkt)

Στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου εμφανίζει την Ελλάδα σε δημοσίευμά της η γερμανική εφημερίδα Frankfurter Allgemeine μιλώντας για μια πρωτοφανή οργή η οποία σωρεύεται στα βαριά πληττόμενα κοινωνικά στρώματα και η οποία αργά ή γρήγορα θα ξεσπάσει.
Μα φυσικά.Ένα λαό διχασμένο,τον ελέγχεις απόλυτα.Να γιατί οι Έλληνες δεν ξεσηκώνονται,έχουν ένστικτο. Είναι η μέθοδος απαξίωσης του Έθνους στην ηθική βάση του. Πίσω ρε χαμούρες,ξέρουμε εμείς από εμφύλιο....Το χειρότερο  είναι, η απουσία εθνικής συνείδησης στον λαό και η έλλειψη ηγετικής νοοτροπίας στον άρχοντα. 
ΒΑΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ο έλληνας ογκόλιθος των μαθηματικών που πήγε στις ΗΠΑ ως «επικίνδυνος κομμουνιστής» Ο αντιστασιακός δασκαλάκος του χωριού, Χρήστος Παπακυριακόπουλος, που θα γινόταν ο περιβόητος «Πάπα» του Πρίνστον!

Όταν ρώτησαν κάποτε τον πατέρα της Θεωρίας των Κατηγοριών, τον σπουδαίο πολωνο-αμερικανό μαθηματικό Samuel Eilenberg, αν υπάρχει σύγχρονος...