ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


ΑΘΗΝΑ 10-10-2012. Η κατάργηση τουπαραδοσιακού εθνικού κράτους με την πληθυσμιακή ομοιογένεια και την ανεξάρτητη πολιτική οντότητα αποτελεί διακαή πόθο του διαβόητου σιωνιστικού νεοταξισμού. Οι εμπνευστές της παγκόσμιας ολοκληρωτικής διακυβέρνησης επιδιώκουν την αναγκαστική συνένωση των εθνών μεθοδεύοντας πίσω από την χαλάρωση των οικονομικών συνόρων την κατάρρευση και των αντίστοιχων πολιτικών.Ήδη έχουν υποθηκεύσει τον πλούτο μέσω των κατά τόπους κυβερνητικών ανδρείκελων και των μεθοδευμένων χρεοκοπιών που στήσανε με τις δοσοληψίες τους έναντι του δικού τους οργάνου, των διεθνών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Η εξαθλίωση των λαϊκών μαζών με τα δημοσιονομικά μέτρα της ψεύτικης οικονομικής διάσωσης αποτελεί την νάρκη με την οποία το Σύστημα θέλει να καθυποτάξει τις αναμενόμενες αντιδράσεις των πολιτών, να δράξει τα ενεργειακά αποθέματα και να οδηγήσει το εθνικό κράτος στην προσχεδιασμένα αποτυχημένη αντιμετώπιση της «κρίσης». Ο σχηματισμός της παγκόσμιας διακυβέρνησης θέλει απεγνωσμένα την αλλοίωση της ταυτότητας και της συνοχής των εθνών. Έχει ήδη εντοπίσει την γεωπολιτική βάση στην οποία θα στηρίξει το ανόσιο οικοδόμημα στην Ευρώπη και προχωράει στην κατακρήμνιση των αξιών της. Πρόκειται για αξίες καθάρια ελληνικές που σε συνδυασμό με την καίρια γεωστρατηγική θέση της πατρίδος μας την έχουν προσδιορίσει ως καθοριστικό στόχο κατεδάφισης από τον βρωμερό νεοταξισμό. Τα δομικά στοιχεία που επιχειρεί να μας αλλοιώσει ο εχθρός είναι η εθνοφυλετική ομοιομορφία, η πολιτισμική αυτοτέλεια, η θρησκευτική συνοχή. Ενοχλούνται πολύ οι μισητές Ελλάδος και Ευρώπης επειδή εδώ μένουν Λευκοί, Χριστιανοί και γεννήτορες πάσης ανώτερης πολιτισμικής και φιλοσοφικής ιδέας. Έχουν στήσει στο παρελθόν κι άλλες οικονομικές κρίσεις και πολέμους. Το επαναλαμβάνουν στον παρόντα ιστορικό χρόνο έχοντας αφαιμάξει εθνικά ταμεία με την ενέργεια και την ενοχική συνέργεια μαρξιστών και καπιταλιστών. 

Οι διάσπαρτες πολεμικές εστίες που έχουν ανάψει στην υφήλιο έχουν ως εστιακό χώρο όλες τους ενεργειακούς δρόμους. Το ανίερο σχέδιο προχωρά. Η οικονομική κρίση βοηθήθηκε εξόχως από την διασύνδεση των οικονομιών μέσω του ευρώ που πολύ γρήγορα έγινε ο καλός αγωγός που ταξίδεψε το πρόβλημα σε κάθε άκρη της Ευρώπης. Το κοινό νόμισμα έγινε ο κοινός αναπνευστήρας όλων των ευρωπαϊκών κρατών που ο διεθνιστικός νεοταξισμός έφραξε την είσοδο την κατάλληλη γι’ αυτόν στιγμή. Η Ευρώπη των Εθνών έγινε Ευρώπη των τραπεζιτών. Η δέσμευση του χρήματος ακολουθείται ήδη από την είσοδο του λεγομένου πλαστικού χρήματος. Η οικονομική εξάρτηση σφίγγει. Η συρρίκνωση παραγωγής και εργασίας δεσμεύει δημόσιες και ιδιωτικές περιουσίες. Και έτσι το Σύστημα συζητάει πλέον ανοικτά την τραπεζική ένωση που χρειάζεται όμως απαραίτητα την πολιτική ένωση, την δημιουργία μιας κεντρικής εξουσίας και ενός υπερκράτους! Όμως η οικονομία από μόνη της δεν αρκεί. Υπάρχουν η ιστορία, οι παραδόσεις, η πίστη, το αίμα, οι αγώνες για την ελευθερία, το δικαίωμα του έθνους να αναπτυχθεί και να κυριαρχήσει. Υπάρχει η Ελλάς που έχει μετατραπεί σε αδύναμο κρίκο και πειραματόζωο αλλά παραμένει ο αιώνιος φάρος ελευθερίας και κυριαρχίας με το πλέον πλούσιο υπόβαθρο της Ιδέας που υποτάσσει την Ύλη. Οι εχθροί μας βέβαια βλέπουν μονάχα τον πλούτο της γης μας. Μετά λοιπόν από την πολυεθνική πλημμυρίδα και τις κοινοτικές επιδοτήσεις που διέλυσαν την παραγωγή εισέβαλλε η λαθραία πολυπολιτισμική πλημμυρίδα με στόχο την πληθυσμιακή νόθευση, την ισλαμοποίηση, την βάρβαρη κατάλυση του πολιτισμού, την εγκληματικότητα, την εμβάθυνση της γηγενούς υπογεννητικότητας, την στήριξη των νεοταξικών επιδιώξεων. Όποιοι αμφιβάλλουν μπορούν να δουν την φρικτή πραγματικότητα με την αλλοίωση της φυσιογνωμίας στη γειτονιά τους, τα αστυνομικά δελτία και τις φυλακές, τις περίεργες πολυεθνικές μαζώξεις, το εφεύρημα του αντιρατσισμού και της ψεύτικης ενοχής του ντόπιου πληθυσμού, τις απειλές των λαθροεισβολέων σε βάρος της κοινωνίας, τις σθεναρές στηρίξεις του νοσηρού φαινομένου από ολάκερο τον ντόπιο νεοταξισμό. Η έξαρση μάλιστα που παρατηρείται εδώ αποδεικνύει την τοποθέτηση της Ελλάδος στο επίκεντρο της ολισθηρής διαδρομής έως την παγκόσμια διακυβέρνηση. Η δε συκοφάντηση και λοιδορία του χριστιανισμού αποτελεί την προσπάθεια να αμβλυνθεί ο δεσμός Πίστης και Πατρίδος. Να βγάλουν τον Θεό από τη ζωή μας ως πηγή ελπίδας και ενδυνάμωσης ώστε να μας οδηγήσουν στην εγκατάλειψη αντιστάσεων. Είναι μια λυσσώδης ενέργεια που ακολουθεί τη μεθόδευση να απαρνηθούμε την πατρίδα, τις θυσίες των προγόνων μας, την φιλοσοφία του ηρωικού τρόπου ζωής, την πολιτισμική μας καλαισθησία, την αποστολή μας ως έθνος. Και η κυριότερη αποστολή των Ελλήνων Εθνικιστών είναι να αποδώσουμε ελληνική διακυβέρνηση και να επιτύχουμε την πολιτική ένωση των Ελλήνων, να δώσουμε εθνική αυτογνωσία και έργο στο λαό και τα παιδιά μας, να σκεφτόμαστε και να πράττουμε ελληνικά. 

Να φτιάξουμε την καλύτερη και την μεγαλύτερη Ελλάδα από ποτέ άλλοτε πειθόμενοι τοις κείνων ρήμασι. Το Εθνικοκοινωνικό Κίνημα είναι προσηλωμένο στην αναγέννηση της Ελλάδος. Στην εξαφάνιση από προσώπου γης πάσης τωρινής ασχήμιας. Θα επαναφέρουμε την Πίστη, την Καλαισθησία και τον Πολεμιστή της Φυλετικής Τιμής στο επίκεντρο της εθνικής μας ζωής. Η δική μας πολιτική διοίκηση και τάξη πραγμάτων είναι αποκλειστικά ελληνική. Η γη και η ψυχή μας θα μείνουν απάτητες και αμόλυντες. Τα νάματα των Σοφών και των Αγίων θα αποτελέσουν τον βατήρα απελευθέρωσης και ανασύνθεσης της Μεγάλης Ελλάδος μας.  

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ 

Πηγή

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

WOW.....Η Ελλάδα μέσα από τα μάτια ενός τουρίστα.

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!