Δείτε τι πάτε να κάνετε στις 18 Ιουνίου.Όποιος ψηφίσει τους προδότες ας.......


ΕΦΟΡΙΑ Η΄…ΘΑΝΑΤΟΣ! ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΡΕΗ 3000 €, ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ 5.000 ! Αλλεπάλληλα... εγκεφαλικά προκαλούν τα «μπιλιετάκια» της εφορίας στην συντριπτική πλειοψηφία των εξαθλιωμένων οικονομικά Ελλήνων και η λεηλασία στους οικογενειακούς προϋπολογισμούς, όχι μόνο δεν έχει τελειωμό, αλλά αντιθέτως εντείνεται! Να εφαρμόζουν το νόμο με όλους τους τρόπους, καλούς ή... άγριους, και χωρίς να λογαριάζουν ποιον έχουν μπροστά τους, ζητά από τους εφοριακούς το υπουργείο Οικονομικών, σε μια ύστατη προσπάθεια να αυξήσει τα έσοδα του κράτους. Στο πλαίσιο αυτό, εξέδωσε εγκύκλιο που δίνει εντολή στις εφορίες να εισπράττουν έσοδα, εφαρμόζοντας τις εξής μεθόδους:
Ο... καλός τρόπος είσπραξης είναι «η τηλεφωνική ενημέρωση των οφειλετών πριν χάσουν τη ρύθμιση» λόγω ασυνέπειας, αλλά και «η αποστολή φιλικών εξατομικευμένων ειδοποιήσεων προς τακτοποίηση της οφειλής, χρήση e-mail, τηλεφωνική επικοινωνία κλπ» για όσους αργούν να πληρώσουν το χρέος. Οι υπόλοιποι εννέα, όμως, θεωρείται βέβαιο, πως θα οδηγήσουν συμπολίτες μας σε νέες αυτοκτονίες, ή στην καλύτερη περίπτωση σε κάποιο κελί φυλακής. Τα μέτρα που ζητά το υπουργείο να ληφθούν είναι:
- Κατασχέσεις ακινήτων και αυτοκινήτων για όσους χρωστούν από 3.000 ευρώ και άνω
- Ποινικές διώξεις για όλους όσους χρωστούν από 5.000 ευρώ και άνω
- Να γίνονται κατασχέσεις με στόχο την άμεση είσπραξη της οφειλής και όχι απλώς μόνο για διακοπή της παραγραφής της παράβασης.
- Αν ο οφειλέτης έχει πολλά ακίνητα, παραγγελία κατάσχεσης εκδίδεται σε βάρος ακινήτου ελεύθερου βαρών, του οποίου η αξία είναι μεν μεγαλύτερη της οφειλής.
- Αναζήτηση συνεπυθύνων για την είσπραξη οφειλετών
- Μπλοκάρισμα μεταβιβάσεων περιουσιακών στοιχείων του οφειλέτη σε τρίτους (πχ γονείς προς παιδιά), εάν υποκρύπτεται δόλος
- Παρέμβαση του δημοσίου σε πλειστηριασμούς που πρόλαβαν να διενεργήσουν τρίτοι για να εισπράξει δικό του μερίδιο.
- Διενέργεια αυτεπάγγελτων συμψηφισμών των βεβαίων και εκκαθαρισμένων χρηματικών ανταπαιτήσεων των οφειλετών κατά του Δημοσίου, με τα υφιστάμενα βεβαιωμένα χρέη.
http://makeleio.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

To μπαρμπούτι (Κανόνες)

TI....???400.000 χιλιάδες αρχαιοελληνικά έγγραφα κατέχει το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και ετοιμάζονται να αναγνωσθούν!